TV8 in izlenme rekorları kıran Survivor 2020de 19 mayısta bu hafta elenen yarışmacı Ersin korkut ile elenen ve sürekli adada herkese abilik yapmaya çalışıp, herkese emirler yağdıran MERT oldu. 

MERT ÖCAL survivor konseyinde bu hafta çok güzlü adaylarla elemeye çıktı. Ünlüler takımı elemede kendilerinden birisinin gitmeyeceğini, gönüllülerden bir ismin gideceğini düşünüyordu .

Ancak sürpriz oldu ve MERT elendi. 

Mert ÖCAlın elenmesi herkesi şaşırttı. Ancak yapılan yorumlarda MERTin Ersin ile yaşadığı tartışma sonrası gittiği ve Mertin gitmesinin isabetli olduğu yorumları yapıldı. 

Elif ve Aycanın ise Mertin ardından gitmesinin adaya huzur getireceğini söylediler. 

Survivor Mert kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor yarışmacısı Mert Öcalın biyografisi ve hayatı

SURVİVOR MERT KİMDİR?

Mert Öcal, 29 Eylül 1982 tarihinde İstanbulda doğdu. Best Model of Turkey yarışmasında 1. seçildi. 2004 Best Model of The World yarışmasında da birinci olmayı başardı.

Mankenlikte kazandığı derecelerin ardından gerek yurt dışında ve gerekse de yurt içinde birçok katalog ve defilelerde görev aldı. Uzun bir süre mankenlik yaptıktan sonra kariyerini oyunculuk yönünde devam ettirmek isteyen Mert Öcal, ilk olarak 2005 yılında Asla Unutma dizisinde Salih karakterini oynayarak başladı.

Ardından birkaç dizide küçük rollerde oynayan genç oyuncu Mert Öcal, 2008 yılında "Görgüsüzler" adlı dizide Çağla Şikel, Melek Baykal, Aylin Kabasakal, Levent Ülgen, Zeki Alasya gibi usta isimlerle birlikte rol alarak oyunculu konusunda da performansını sergileme şansı yakaladı.