Survivor 2021'in 12 bölüm tek parça izle . Milyonlar tarafından heyecanla izlenen yarışmanın yeni bölümünde takımlar, ödül oyunu için mücadele edecek. Ayrıca Acil Durum Konseyi de hareketli anlara şahit olacak. İşte Survivor Türkiye 2021'in  12 bölüm tek parça HD yeni bölümü İZLE...

Ünlüler ve gönüllüler ikinci eleme adayı için hız kesmeden yarıştı. Acun Ilıcalı sunumuyla ekrana gelen 24 Ocak Survivor dokunulmazlık oyununun kazananı araştırılıyor. Cumartesi akşamı yayımlanan bölümde ilk dokunulmazlığı gönüllüler kaybetmişti ve böylece eleme potasına da ilk ismi gönüllüler takımı çıkarmıştı. Peki, Survivor 2021 eleme adayı kim oldu?

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Yarışmanın 23 Ocak Cumartesi yayımlanan bölümünde ödül oyunu ve ilk dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Dokunulmazlığı gönüllüler kaybetti ve eleme için ilk ismi çıkardı. Duygu ile Aleyna arasında gidip gelen oylama sonucu Aleyna ilk eleme adayı oldu. İkinci aday henüz belirlenmedi.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ünlüler takımının önde götürdüğü ikinci dokunulmazlık oyununun kazananı bekleniyor. İlk oyunu almanın sevinciyle ikinci dokunulmazlığa çıkan ünlüler takımı bu oyunu da kaybetmemeye kararlı ancak dokunulmazlığı alan taraf gönüllüler oldu. Ünlüler ikinci eleme adayını çıkaracak.

Survivor 2021'in yeni bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Ünlüler ve gönüllüler takımları, Murat Ceylan'ın sunacağı ödül oyununu kazabilmek için zorlu parkurda mücadele edecek.

Survivor yeni bölümde acil durum konseyi de toplanacak.

'ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUM VAR'

Fragmanda Acun Ilıcalı'nın "Bir acil durum konseyi. Biliyorsunuz bizim için en önemli şey sizin sağlığınız. Gerçekten çok üzücü bir durum var. Ama maalesef yapabileceğimiz bir şey yok" sözleri dikkat çekiyor.

SURVIVOR'DA SAKATLANAN DUYGU MU DİSKALİFİYE OLACAK?

Survivor'a yedeklerden katılan Duygu Serap Salman, sembol oyunu sırasında sakatlık yaşamıştı.

Duygu Serap Salman ambulansla kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınmıştı.

Survivor'dan Duygu'nun mu yoksa başka bir yarışmacının mı sakatlık yüzünden diskalifiye olacağı ise yeni bölümde ortaya çıkacak.