CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, katıldığı bir YouTube kanalı programında eşiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı. Selvi Kılıçdaroğlu, "40 seneden sonra bamya sevdiğini öğrendim, şaşırdım" dedi.

Armağan Çağlayan'ın sunduğu 'Gör Beni' programı için kamera karşısına geçerek soruları yanıtlayan Selvi Kılıçdaroğlu, eşi Cumhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bilinmeyenleri anlattı. Selvi Kılıçdaroğlu, muhalefet partisi liderine akşam yemeğine gelemeyeceğini bildirmediğinde kızdığını söyledi.

Selvi Kılıçdaroğlu, liseden sonra Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksekokulu'nu kazandığını, evlenince okulu bıraktığını ifade etti. Kılıçdaroğlu, aklında iyi bir gazeteci olmak fikrinin olduğunu kaydetti.

Selvi Kılıçdaroğlu, "40 seneden sonra bamya sevdiğini öğrendim, şaşırdım. Bamyayı ben pek yemem. Çok da evde pişirdiğim bir şey değil. Ama son iki senedir onun için bamya yapıyorum" diye konuştu.

Lider eşi olmanın "dikkat etmeyi" gerektirdiğini ifade eden Selvi Hanım, eşi Kemal Kılıçdaroğlu'nun akşam yemeğine gelemeyeceğini söylemediği zaman çok kızdığını aktardı.

Selvi Kılıçdaroğlu, eşine Çubuk'ta linç girişimi yapıldığı günün hatırlatılması üzerine o gün çok üzüldüğünü belirtti. Hayalindeki mesleğin 'gazetecilik' olduğunu ifade eden Selvi Kılıçdaroğlu, ev işlerine haftada bir gelen yardımcıyla yaptığını, yemeklerini ise bizzat kendi elleriyle hazırladığını söyledi.