İçerisinden geçtiğimiz bu izole günlerde herkes evlerinde kalarak intenete bağlanmakta. Herkesin evde kaldığı bu günlerde, normal olarak, ,intenet kullanımının oldukça artış göstermesi üzerine Bakanlık tarafından intenet kullanıcılarını sevindirecek haber geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, tüm vatandaşa ücretsiz intenet sağlanacağını belirtti.

Ramazan ayı boyunca devletten herkese ücretsiz intenet Ulaştırma Bakanı tarafından intenet kullanıcılarını sevindirecek haber geldi. Bakan Adil Karaismailoğlu, Ramazan ayında 1 GB inteneti tüm vatandaşların telefonlarına yükleneceğine değindi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu “Covid-19 virüsü önlemlerinin alınmasının ardından vatandaşların intenet kullanımı oldukça artış gösterdi.

İntenet kullanımının bu süreçte vatandaşlara maddi gider sağlamaması adına GSM operatörlerinden bir yardım istedik” diye belirtti. Bakan Karaismailoğlu ayrıca konuşmasına şu sözlere yer verdi, “Bakanlık tarafından tüm GSM operatörler ile buluştuğu noktada 81 milyon cep telefonu obanesine ramazan ayına özel 1’er gigabyte bedava intenet sunacak.”