Kamudanhaber - Özel Haber

Milli Eğitim Bakanlığında son dönemde çok ilginç olaylar yaşanıyor .

Kovid-19 süreciyle birlikte genel müdürlükler arasındaki koordinasyonsuzluk ve yönetilememe konularını daha önce haberleştirmiştik .

Bugün size yine aynı Bakanlıktan ilginç bir olayı aktaracağız .

Bugün Kamudanhaber sitemize ulaşan bir özel okul temsilcisi ; özel okuluyla ilgili bir konuyu görüşmek ve sorununu anlatmak için Perşembe günü Ankara’ya geldiğini , Perşembe günü ve Cuma günü tüm çabalarına rağmen Özel Öğretim Kurumları binasına giremediğini anlattı .

Sitemizi arayan özel okul temsilcisine , Özel Öğretim Kurumlarında sorununuzu anlatacak bir kişi mi bulamadınız dememize rağmen ; Özel Öğretim Kurumları binasına girişin yasaklandığını söyledi. Bu soruyu ısrarla yine sormamıza rağmen yine aynı cevabı aldık.

Özel Öğretim Kurumları binasına genel müdürün randevu verdiği kişiler hariç ziyaretçi yasağı konulmuş .

Milli Eğitim Bakanlığında diğer birimlerde böyle bir yasak var mı diye araştırdığımızda ; bu yasağın sadece özel öğretim genel müdürlüğünde olduğunu öğrendik .

Milli Eğitim Bakanlığında ciddi derecede genel müdürlükler arasında koordinasyon eksikliği , uygulama birliği , tek elden yönetilememe sorunu olduğunu daha önce defaten örneklerlerle yazdık .

Milli Eğitim Bakanlığında en önemli sorunların başında da Bakan yardımcılarının kendi Bakanlıklarını ilan etmesi geliyor. Bunu bir sonraki haberimizde belgeleriyle yazacağız.

Bakan yarımcılarının kendi Bakanlıklarını ilan ettiği bir kurumda , Genel Müdürlüklerinde kendi özerkliğini ilan etmesi hiçte anormal gelmiyor artık !

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumlarına bir işiniz düşer yada bir arkadaşınızı ziyarete gidecek olursanız Genel Müdürden randevu almadan gitmeyin sakın !

Yoksa kapıda kalırsınız...

Sorumlu habercilik gereği bizden uyarması ...