Öğretmenlerin LGS Sınav Görevi Yerleri Ne Zaman Belli Olacak?  Sınav görevli ücretleri... LGS'de sınav görevi almak isteyen öğretmenler için MEBBİS üzerinden öğretmen başvuruları alınıyor. LGS'de görev almak isteyen öğretmenlere MEBBİS üzerinden başvurular geçtiğimiz hafta açılmıştı. Talepler üzerine ve yeniden kararla LGS sınav görevlendirmesi için başvuru süresi uzatıldı.

LGS'de sınav görevi almak isteyen öğretmenlerin başvuruları yapılmaya devam ediliyor. MEB yeterli başvuru sayısına ulaşılmadığı için resen görevlendirmelerle ilgili illere yazı da gönderdi. Mebpersonel.com olarak sınav görevi yerlerinin ne zaman belli olacağını haberimizde açıklıyoruz. Ayrıca sınav görevli ücretlerini de haberimizin alt kısmında bulabileceksiniz.

Öğretmenlerin LGS sınav görevi yerlerinin 1-5 Haziran tarihlerinde MEBBİS üzerinden açıklanacağı öngörülüyor. Başvuru yapan öğretmenler görevli oldukları ilçelerdeki farklı okullarda sınav görevi alacak. 

2020 sınav görevli ücretleri ise şu şekilde:
 

Peki görevlendirme yapıldığı takdirde, LGS'de görev alacak öğretmenlere salon başkanı, gözetmen ve yedek gözetmen olarak ne kadar ücret ödenecek?

İşte LGS'de Görevli Öğretmenlere Ödenecek MEB Sınav Görevi Ücretleri:

BİNA YÖNETİCİSİ

233 TL

BİNA YÖNETCİ YARDIMCISI

209 TL

SALON BAŞKANI

203 TL

GÖZETMEN

196 TL

YEDEK GÖZETMEN

147 TL

YARDIMCI ENGELLİ GÖZETMEN

246 TL

NOT: Rakamlar yuvarlanarak hesaplanmıştır. Ocak-Haziran dönemini kapsamaktadır. Vergi diliminize bağlı olarak değişiklik gösterebilir.