Öğretmen atamaları talebi sosyal paylaşım sitesi Twitter'da rekor kırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a taleplerini bildirmek için atama bekleyen öğretmenler twitter üzerinden bir hastag oluşturdu. Açılan hashtag kısa sürede trend topic olarak rekor kırdı ve hashtag a 1 milyonun üzerinde twit atıldı. Binlerce öğretmen ve öğretmen adayının twit paylaşımında bulunduğu hashtag e sendikalar, milletvekilleri ve basın da ilgi gösterdi. Diğer yandan öğretmenlerin talepleri karşılığını bulmuş gözüküyor zira MEB'den gelen haberlere göre, öğretmen atamaları için çalışmalar başlatılmış durumda sayı konusunda son kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan belirleyecek. 

İşte rekor kıran  #CBdenMüjde60bin hashtagine atılan bazı twitler:



 

Eminim(adm gibi) Bugun herkes bir isini aksatmıstır etkinlikte aktif kalabilmek için :) Ne emekler veriliyor bu uğurda Umarım herkes çabasının karşılığını alır Filizlenen çiçek
Kpss çalışırken mola veriyorduk arada dimi 
#CBdenMüjde60bin

HOCALARIM BUNDAN SONRA GÖRDÜĞÜNÜZ HER TWİTE TAG İLE YORUM YAPIN HER TWİT ETKİLEŞİM OLSUN BİZ BUNU YAPARIZ 2 MILYON İÇİN BÜYÜK SES GETİRECEĞİZ Sıkılmış pazular

#CBdenMüjde60bin

Yarın manşetler: “Öğretmen adayları 2 Milyon tweet atarak Türkiye gündemine girmeyi başardılar.
Cumhurbaşkanı da bu seslere kulak verip 60.000 yeni öğretmen müjdesini vereceğini belirtti.”

#CBdenMüjde60bin


Biz bu sürecin çok cefasını çektik.Maddi manevi tükendik.Yetmemiş ki,şimdi de sesimiz duyulsun diye yine buradayız.Öğretmenleri duyuyor musunuz? Duyacak mısınız ?


Bekleyişte olan yüzbinlerin yüzünü güldürmenizi talep ediyoruz. Hele ki bu denli öğretmene gereksinim duyulan bir senede en az 60 bin öğretmen alımı eğitim sistemimize taze kan olacaktır.   

Sayın Öğretmenlerim sosyal medyada ses getirmenin tek yolu var buda güçlü hesaplara sahip olmaktır bu yüzden birbirimizi takip edip etkileşimi arttırırsak Sesimizi daha güçlü duyurabiliriz. Sayfamızı takip ederek destek olabilirsiniz.
#CBdenMüjde60bin

Arkadaşlar kendimizi çok iyi anlatmamız gerekiyor. Evet ihtiyaç var, hükümet öğretmen atama yapması lazım fakat biz de bir şeyi talep ediyorsak güzel bir dille anlatacağız
Sonuçta bu talebi devletimizden istiyoruz

4 yıl  eğitim fakültesinde okuyup  KPSS'den yüksek puan alıp atanamayınca; kızların kocaya, erkeklerin ise  eğitimini almadığı başka alanlara yönelmesi mi bizi daha iyi bir Türkiye' ye götürecek.
Ihtiyac ortada gençler mağdur olmasın.

Zor koşullaarda hazırlandık bu sınava. Ona rağmen pes etmedik. Simdi 60 bin atama hakkımız değil mi?
Emeğimiz ile aldığımız yüksek puanlara karşılık hakkımızı verin lütfen...


1 yıl ders çalıştın,düştün,Uykusuz kaldın,terk edildin,gezip tozamadın,yiyip içemedin,ailenle,arkadaşlarınla kavga ettin,yalnız kaldın,ağladın.Ama unutmadın en çok istediğin şey için savaşın ve onu alacaksın,atanacaksın.