Kamudanhaber- Özel Haber 

Milli Eğitim Bakanlığında Nabi AVCI ve İsmet YILMAZ’ın Bakanlıkları döneminde basın Müşaviri olarak görev yaptı .

17-25 Aralık FETÖ darbe sürecinden sonra ve akabinde yaşanan 15 Temmuz hain FETÖ kalkışmasından sonra bile Bakanlık makam katında Bakanlar ve Müsteşarın en yakınında tüm mahrem bilgilere sahip olarak , basın müşaviri olarak görev yaptı .

MEB’de basın müşavirliği yapan ve halen daire başkanı olarak görev yapan EMİNE AZDİKEN’in eşi Levent AZDİKEN 15 Temmuz darbe girişiminden sonra emekliliğini istedi . Emekli olmasına rağmen FETÖ’nün ankesörlü telefon görüşmelerine takılarak 701 sayılı KHK ile rütbeleri söküldü . 

Emekli Tankçı Albay Levent AZDİKEN , 15 Temmuz sonrasında emekli olmasına rağmen KHK ile rütbeleri sökülmüş, emekliliği elinden alınmış ve ankesörlü telefonla görüşmelerde bulunduğu için FETÖ’den göz altına alınmıştı .

Şimdi sıkı durun !

Milli Eğitim Bakanlığında , Bakanlık katında en mahrem görevlerden birisi olan Basın müşavirliğinde görev yapan Emine AZDİKEN’in eşi FETÖ’den gözaltına alınıp , rütbeleri sökülüp ihraç edilirken ; bu konunun basına yansımasına rağmen , eşinin fetöcü çıkmasına rağmen , Emine AZDİKEN ödüllendirildi .

Milli Eğitim Bakanı Ziya SELÇUK döneminde de bir el devreye girerek Emine AZDİKEN’in daire başkanı olarak göreve devam etmesi sağlandı ve halen daire başkanı olarak görev yapmaktadır .

Emine AZDİKEN’in eşi Levent AZDİKEN’in rütbelerinin söküldüğü 701 sayılı KHK ...

Milli Eğitim Bakanlığında halen daire başkanı olarak görev yapan Emine AZDİKEN , yerel seçimlere 1 gün kala sosyal medya hesabından millet ittifakının mesajını paylaşarak muhalefete selam çaktı .

“ Ne de olsa kışın sonu bahardır “ mesajıyla CHP’nin sloganını paylaşıp muhalefete selam çakan daire başkanını koruyan Milli Eğitim Bakanlığı bürokratları sizi de Allah’a havale ediyoruz .

Emine AZDİKEN’in paylaşımı 

Sonuç olarak ; Milli Eğitim Bakanlığında FETÖ ile mücadele döneminin basın müşaviri olarak görev yapan Emine AZDİKEN’in eşi FETÖ’den içerde ; kendisi de seçim öncesinde Baharı beklediğini açıklayarak CHP ve muhalefete selam çakıyor .

Milli Eğitim Bakanlığı, Emine AZDİKEN’in eşinin Fetöcü olduğunu bilmesine rağmen bu konuda haber yapılmasına rağmen; Emine AZDİKEN’in mağdur olmaması için 3 yıllık görev süresinin dolmasını beklendi , özlük haklarını tam alması için ...

Emine AZDİKEN’in daire başkanlığı kadrosunda 3 yılı dolmuş olacak ki , Mart’ın sonu bahar diyerek seçimi erkenden satın aldı ve tarafını belli etti .

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın bürokratları Emine AZDİKEN ve Milli Eğitim Bakanlığı içerisinde ki Truva atlarına neden müsade ediyorlar ?

MEB’in içinde ki kripto fetöcülerin bilinmesine rağmen neden bu kişiler görevden alınamıyor ?

Büyük fotoğrafı tüm belgeleriyle seçimden sonra açıklayacağız !

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve getirdiği ve adam ettiklerinin, kendilerini dava adamı gibi pazarlamalarına rağmen bu Truva atlarına neden kol kanat gerdiklerini , korkularını tek tek yazacağız ...