Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer ilk kez sunum yapacak! Sunumun ana başlıkları neler? Yüz yüze eğitimle ilgili önemli gelişme! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, meclisin açılmasıyla birlikte ilk sunumunu yapacak. Bakan Özer yapacağı toplantıda özellikle yüz yüze eğitim üzerinde duracak. Toplantıya birçok milletvekili ve MKYK üyesi katılacak. Toplantıda eğitimin ve okulların gidişatı hakkında bilgi verilmesi bekleniyor.

TOPLANTI NE ZAMAN?

Toplantı, Çarşamba günü AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım başkanlığında AK Parti Genel Merkezinde gerçekleştirilecek.

TOPLANTIDA NELER KONUŞULACAK?

Bakanlar, meclisin açılmasıyla birlikte toplantı yapmaya başladı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de ilk sunumunu yapacak.

Yaklaşık 1,5 yıllık bir süreçte yaşanan salgın nedeniyle okullar kapanmak zorunda kaldı. Eğitime yer yer EBA TV ile uzaktan devam edildi. Öğrenciler ve veliler evlerde müfredat konusunda epey zorlandı; öğretmenler ise uzaktan eğitim verirken sıkıntılar yaşadı. Milli Eğitim Bakanlığı, süreci öyle ya da böyle en az hasarla yürütmeye çalıştı. Bu bağlamda yapılan çalışmalar, alınan önlemler, okulların son durumu, karantinaya alınan sınıf sayıları gibi konularda Bakan Özer milletvekillerine ve MKYK üyelerine sunum yapacak. Bakan Özer, eğitimde önümüzdeki süreçte izlenecek olan yol haritasını da paylaşmış olacak.

Toplantı sonrasında Bakan Özer kendisine sorulan soruları cevaplayacak. Aynı zamanda Türkiye genelinde yaşanan sorunların çözümü adına milletvekillerini dinleyecek.

Ayşe Kara

YASAL UYARI: Yayınlanan haberin tüm hakları MYZ DİJİTAL MEDYA Grubu'na aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

KAMUDANHABER TELEGRAM KANALI İÇİN: https://t.me/kamudanhabersitesi