MEB Camiasından Öğretmenleri Hedef Alan O Paylaşımlara Büyük Tepki. Sosyal paylaşım sitesi twitterda paylaşılan bir tweet meb camiasının  ve öğretmenlerin büyük tepkisini çekti. Söz konusu paylaşımı yapan Fatih Tezcan'a özellikle il milli eğitim müdürlerinden ve öğretmenlerden büyük tepki geldi. İşte o tepki çeken öğretmen ve meb camiasına hakaret içeren Fatih Tezcan'ın paylaşımı ve atılan tepki tweetleri:

Milli Eğitim Bakanlığı, bataklık değil aydınlık geleceğin ta kendisidir.
Bataklık senin zihniyetindir. #özürdilefatihtezcan  @hmzaydg

#özürdilefatihtezcan
Öğretmenler sizin kum torbanız değildir. Bu ülkede 1milyon öğretmen var.
Her meslekte çürük elma vardır. sosyal medya hesaplarında her yazana inanıp muhatap alıyorsan olman gerekli olmamışsın 
@fatihtezcan  ikinci açıklaman felaket 

"Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet henüz millet adını almak istidadını kazanmamıştır." diyen Ulu Önder ATATÜRK'ün kurduğu ülkede senin gibi canlıya maruz kalmak kadar acı bir durum yok. #ÖzürdileFatihTezcan 
@tcmeb

#özürdilefatihtezcan ve bir daha aslını astarını araştırıp doğruluğunu teyit etmediğin bir şeyi gerçekmiş gibi yayma.

"Milli Egitim Bataklığı" !!!

 MEB ve Öğretmenlere  karşı içindeki nefreti kusacak fırsatı  bulduğu ilk anda  tüm eğitim  camiasını linc edilmesi icin hedef koyan bu şahsı kınıyoruz.
#özürdilefatihtezcan

Bu adam hakkinda dava acilsin 

Bir kişinin öğretmen olduğunu bilmeden öğretmen demek, öğretmenlerimizi rencide etmiştir. Paylaşınları yapan öğretmen değildir. Bu kişi özel bir sektörde çalışan Teknikerdir.
Lütfen öğretmenlerden özür dileyin.