Liposuction Estetik Yöntemleri - Estevien Clinic

İnsanların estetik kaygıları ile birlikte ortaya çıkan liposuction yöntemi esasında yağ aldırma işlemi olarak bilinir. Aynı zamanda bu yöntemin uygulanması aşamasında hastalarda belirli bölgelerde incelme sağlanabildiği için tercih edilir. Son zamanlarda kullanılan bu yöntem sayesinde hastalarda iyi bir iyileşme görüldüğünden dolayı son yıllarda tercih edilen bir tedavi yöntemidir.

Liposuction Nedir?

Günümüzde kullanılan bir yağ aldırma işlemi olan liposuction yönteminin uygulanması vaser ya da laser yöntemleri ile gerçekleştirilir. Bu yöntemin uygulanması aşamasında hastaların yağlanma sorunlarının ortadan kaldırılması amaçlanır. Genellikle bölgesel olarak uygulanan bu yöntem aynı zamanda hastaların karın ya da basen bölgelerinin zayıflatılması amaçları için tercih edilir.

Liposuction Kimlere Uygulanır?

Her hastaya uygulanmayan liposuction yöntemi genel olarak beden kitle indeksi değerleri 30 ve altında olan kişiler için uygundur. Bu yöntem bir kilo verme yöntemi olmadığından dolayı yüksek kilolu hastalarda uygulanması mümkün değildir. Aynı zamanda egzersiz yaptığı halde yağlarından kurtulamayan hastalar tarafından tercih edilen bir yöntemdir. Son zamanlarda bu tür nedenlerden dolayı estetik ögeler ile birlikte kullanımı da mümkündür.

Liposuction Yöntemleri Nelerdir?

Halk arasında yağ aldırma işlemi olarak kullanılan bu yöntem birçok farklı teknikler ile hayata geçirilir. Özellikle son yıllarda ön plana çıkan bu tedavi yönteminin uygulanması aşamasında vaser yöntemi artıları ile önemli görülür. Bunun dışında soğuk uygulamalar ya da lazer uygulamaları gibi farklı uygulamalar da söz konusudur. Aynı zamanda yeni tekniklerin bu alanda kullanım söz konusudur.

J-plasma Nasıl Yapılır?

Estetik kaygılar ile ortaya konulan bazı tedavi yöntemlerinin uygulanması aşamasında J-plasma yöntemi ön plana çıkar. Bu yöntemin uygulanma nedenlerinin başında bu uygulama ile birlikte insanların daha sıkı bir forma kavuşması gelir. Bu yöntemde hastaya belirli bir oranda helyum gazı plazma olarak verilerek hızlı bir sıkılaşmanın meydana getirilmesi temin edilmiş olur. Bu aşamada ilgili bölgeye yapılan plasma tedavisi ile birlikte hastalarda hemen sonuç almak mümkündür. Son yıllarda bu tür detayların yanı sıra aynı zamanda plasma yöntemlerinin kullanılması birçok artılar sağlayarak başarılı olur.

J-plasma Neden Yapılır?

Hastalarda meydana gelen estetik bozuklukların giderilmesinin yanı sıra aynı zamanda sarkmaların giderilmesi için de yine j plasma yöntemi kullanılır. Son zamanlarda bu tedavi yöntemini hızlı sonuç verdiği için tercih edildiği görülür.

J-plasma Avantajları Nelerdir?

Avantaj olarak J-plasma hızlı sonuç vermesi ve insanların sağlıklarına zarar vermemesi gibi artılar taşır. Aynı zamanda bu yöntemin kullanılması ile birlikte insanların daha genç bir görünüm kazanabilmeleri de temin edilir.

Karın Germe Nasıl Yapılır?

Yine estetik amaçlar için kullanılan bir yöntem olan karın germe işleminde karın üzerinde açılan kesi ile karında şişlik yapan ögelerin atılması temin edilir. Özellikle karın bölgelerinde yağlanma olan hastalarda yağ aldırma işlemleri de gereklidir.

Karın Germe Sonrası Nelere Dikkat Edilmelidir?

Estetik için gerekli bir işlem olan karın germe işleminin tamamlanması ile birlikte karın bölgesinde sıkı form beklentilerinin temini sağlanabilir. Bu tür nedenlerden dolayı insanların estetik olarak karın bölgelerini şekillendirme aşamasında estetik merkezleri devreye girer.

Karın Germe Yöntemleri Nelerdir?

Birden fazla karın gerdirme yöntemi bulunur. Bu yöntemlerin başında gelen ilk işlem olarak askı uygulamaları bulunur. Aynı zamanda yağ aldırma bu aşamada insanların beklentilerini karşılana çözümlerdendir.

Karın Germe Fiyatları

Fiyatlandırma aşamasında ise değişen fiyatların ön plana çıkması muhtemeldir. Günümüzde uygulanan bu tür yöntemler sayesinde insanların hızlı bir şekilde sağlık hizmeti alması mümkündür. Karın germe fiyatları açısından tercih edilen işlemler arasında yer alır.