ATV Ekranlarının sevilen dizisi kuruluş osman 43. bölüm tek parça izleme imkanı kamudanhaber sitemizde.Kuruluş Osman da gözler bu hafta gerçekleşecek sahnelere çevrildi kayı obasının bayrağını Osman bey değiştiriyor.Osman Bey’in kayı obasının bayrağını değiştirmesine obadaki beylerin tutumu ne olacak? Tüm bu soruların cevabı bu akşam yayınlanacak olan kuruluş Osman 43. bölüm tek parça kesintisiz full izleme imkanı bulacaksınız...

Merakla beklenen Kuruluş Osman 43.bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm sloganı; "Kulucahisar'ı vermezsen Bayhoca'yı idam ederim!" olacak. Kuruluş Osman yeni bölümde; Kayı Bayrağı değişiyor, beyler tepki gösteriyor. Öte yandan Haçlı ittifakı ise sahaya sürülüyor. İşte Kuruluş Osman 43.bölüm fragman ve detayları!

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

KAYI BAYRAĞI DEĞİŞİYOR BEYLER TEPKİ GÖSTERİYOR

Bölge tekfurlarını İnegöl'de toplayan Nikola, Osman Bey'e karşı kurduğu Haçlı ittifakının gücüyle Türkleri topraklarından atmak için çalışmaya başlar. Osman Bey'in Kayı bayrağını değiştirmesi obanın beyleri tarafından tepkiyle karşılanırken; Bayhoca'nın Nikola'ya esir düştüğünü öğrenen Lena, Osman Bey'e tepki gösterir.