Kuruluş Osman tek parça kesintisiz reklamsız izlemek için Kamudanhaber sitemizde. Sezona zirvede başlayan Kuruluş Osman dizisinin 42. bölümü ekranlarındaki yerini aldı. 20Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin son bölümü tek parça olarak internete yüklendi. İşte Kuruluş Osman dizisi 42. bölümünü tek parça linki…

ATV Ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş osman 20 ocak çarşamba gecesi ekranları başında bekleyen sevenlerine soluksuz bir bölüm daha izletecek. Osman bey Dündar beyin ölümüne onay vererek ihaneti sonlandıracakmı. Kuruluş osman 42 bölüm tek parça full kesintisiz youtube üzerinden kamudanhaber sitemizde izleyebileceksiniz...

Kuruluş Osman 41. yeni bölüm fragmanı izleyici karşısına çıktı. Ekran macerasına ara vermeden devam eden Kuruluş Osman'ın 6 Ocak tarihli yayınlanan yeni bölüm fragmanında Targun Hatun'un Aygül'e Osman Bey'le ilgili sözleri dikkat çekti. Kayı Beyi olan Osman Bey'in amcası Dündar Bey'i öldürmek istemesi fragmana damga vurdu. Kuruluş Osman yeni bölümü ile çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak. İşte, Kuruluş Osman 41. yeni bölüm fragmanı ve bu haftaki bölümde yaşanacakların özeti.

Kuruluş Osman 41. bölümü ile 6 Ocak Çarşamba akşamı Atv ekranlarına gelecek. Kayı Bey'i olan Osman Bey'in amcası Dündar Bey ile Nikola'nın görüştüğünü öğrenmesi ve amcasını ip ile boğmaya çalışması Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında merak uyandırdı. Hastalanan Bala Hatun'un Osman Bey'den isteği ise fragmanda dikkat çekti.

KURULUŞ OSMAN 40. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kayı Obası'nın yeni beyini seçmek üzere kurulacak toya hazırlanırken, Dündar Bey bazı beyleri altınla kandırıp tarafına çeker. Osman, amcasının oyununu bozmayı başarıp Bey seçilirken, bu gelişme uç bölgesinde büyük coşkuyla karşılanır. Osman Bey'in, Bey olması üzerine köşeye sıkıştığını düşünen Nikola, sürpriz bir destekle yeniden güç kazanır. Dündar Bey, Toy'da yaşadığı hayal kırıklığının ardından yeni çareler ararken; Savcı Bey kendisini desteklediğini sandığı amcasının oyunu karşısında öfkelidir.

Müslüman olmaya karar veren Targun Hatun ise Osman Bey'i elde edebilmek için yeni bir plan kurar. Beylik emanetlerini teslim alan Osman Bey'in ilk icraatı ne olacak? Osman Bey, Dündar Bey'in oyununu nasıl bozacak? Dündar Bey, beylik sevdasından vazgeçecek mi? Savcı Bey, yaşadığı hayal kırıklığının ardından nasıl bir hamle yapacak? Nikola, Osman Bey'in Kayıların başına geçmesine nasıl karşılık verecek? Targun Hatun, Osman Bey'e duygularına gem vurabilecek mi? Flatyos, Kayı Obası'ndan kaçabilecek mi?