Tiyatro, dizi ve film oyuncusu Gürkan Uygun, önceki gün Türkiye Lider Markalar Ödülleri Töreni'nde 'Yaşam Boyu Başarı' ödülünü, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin elinden aldı. Habertürk'te yer alan habere göre; 47 yaşındaki oyuncu, "Böyle bir ödüle layık görülmek çok hoş bir duygu. En son canlandırdığım 'Hasan Sabbah' karakteri çok sevildi" dedi.

''ÖNEMLİ OLAN SENARYO''
Görüştüğü yeni projeler olduğunu belirten Uygun, "Çok yakında bir sürpriz yapabilirim. Proje seçerken dijital ya da geleneksel medya ayrımı yapmıyorum. Benim için en önemli olan şey senaryo" açıklamasını yaptı.

''KURTLAR VADİSİ İLE İLGİLİ BİR BİLGİM YOK''
Fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi'nin yeniden başlayacağı yönündeki iddialar hakkında konuşan Gürkan Uygun, "Bu söylentileri ben de sizler gibi duyuyorum ama bir bilgim yok" ifadelerini kullandı.

2003 yılında ekrana gelmeye başlayan ve 4 sezon süren, başrolünde 'Polat Alemdar' karakteriyle Necati Şaşmaz'ın yer aldığı ekranların unutulmaz dizilerinden 'Kurtlar Vadisi', sık sık ekranlara döneceği yönünde haberlerle gündeme geliyor.

Başarılı oyuncu Gürkan Uygun, 2003'te başlayan 'Kurtlar Vadisi'nde dokuz yıl boyunca canlandırdığı 'Memati Baş' karakteriyle tanınmıştı.