Kağızman Devlet Hastanesinde otopsisi tamamlanan Avunca'nın cenazesi ailesine teslim edildi. Evinde helallik alınmasının ardından Avunca'nın naaşı, Şahindere Mahallesi Son Durak Camisi'ne getirildi.

Burada kılınan cenaze namazının ardından Avunca'nın naaşı dualarla Şahindere Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi. Avunca'nın ailesi, yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

Cenaze törenine katılan Kars Baro Başkanı avukat Fettah Çapkurt, Avunca'nın ailesine başsağlığı diledi.

NE OLMUŞTU?

Kars'ın Kağızman ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir astsubay ve bir avukatın da aralarında bulunduğu 4 kişi öldü, bir asker yaralandı.

İlçenin Karagüney köyü mevkisinde, içerisinde bir dava için arazi keşfine giden avukat Metin Avunca, Gülcan Bozyel ve kardeşi Eyüp Bozyel'in yanı sıra bir astsubay ve jandarma uzman çavuşun bulunduğu kamyonet, kontrolden çıkarak şarampole düştü.

Yaklaşık 500 metre yuvarlanan araç, kayalık alanda durabildi. Olayda avukat Avunca ve Eyüp Bozyel olay yerinde vefat etti. Araçtaki Gülcan Bozyel, astsubay ve uzman çavuş yaralandı.

Kaza üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, sağlık, itfaiye ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü görevlileri sevk edildi.

Ekipler, yaralılardan Gülcan Bozyel'i ambulansla Kağızman Devlet Hastanesine, astsubay ve uzman çavuşu ise askeri helikopterle il merkezindeki Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesine kaldırdı. Bu kişilerden astsubay ile Gülcan Bozyel de kurtarılamadı.