Kapadokya Üniversitesi 16 yıllık eğitim deneyimi ile öğrenmekten vazgeçmeyen ve ufku açık profesyonellere, esnek eğitim programları ile yüksek lisans yapma imkânı sunuyor.

KÜN, yedi fakülte ve yüksekokulu, 600’ü yüksek lisans olmak üzere 5.000’in üzerinde öğrencisi ve donanımlı eğitim kadroları ile bölgesinde akademik ve mesleki gelişimin merkezi olmuştur.

Kapadokya Üniversitesi tezli-tezsiz lisansüstü programları, Kapadokya Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü bünyesinde yürütülmektedir. Enstitünün hedefi; bağımsız bilimsel araştırma yapmak, dünya bilimine özgün katkıda bulunmak ve ileri düzeyde akademik eğitim ile öğrencilerine uzmanlaşma imkân sağlamaktır.

Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü; İngiliz Dili ve Edebiyatı, Turist Rehberliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Kültürel Çalışmalar, Kent, Çevre ve Yerel Yönetimler, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Sağlık Yönetimi, Dil ve Konuşma Terapisi, Odyoloji, Estetik Diş Hekimliği, Oral İmplantoloji yüksek lisans programları ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Doktora Programında örgün ve uzaktan takibe uygun eğitimler vermektedir.

Kapadokya Üniversitesi lisansüstü programlarına başvurular 20 Ekim’e kadar devam etmektedir. Detaylı bilgi ve başvuru için https://lisansustu.kapadokya.edu.tr/ web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.