Kasım ayı için birçok kurum farklı pozisyonlar için alım ilanları yayımladı. Kasım ayı içinde büro personeli alımları da yapılacak. Peki hangi kurumlar ilan verdi?

Birçok kamu kurumu Kasım ayı içerisinde en az lise mezunu büro personeli alımı yapacağını duyurdu. Tüm adaylar KPSS puanı esas alınarak istihdam edilecek. Kurumlarca yayınlanan ilan ile başvuru şartlarına ilişkin merak edilen tüm detaylar şu şekilde;

Tapu Ve Kadastro Genel Müdürlüğü

1 Büro Personeli

Marmara Üniversitesi

Lise Mezunu 42 Büro Personeli

Ön Lisans Mezunu 10 Büro Personeli

Samsun Üniversitesi

Ön Lisans Mezunu 7 Büro Personeli

Lisans Mezunu 5 Büro Personeli

Gaziantep Üniversitesi

Ön Lisans Mezunu 4 Büro Personeli

Lisans Mezunu 4 Büro Personeli

İzmir Bakırçay Üniversitesi

2 Büro Personeli

Galatasaray Üniversitesi

1 Büro Personeli

Başvuru Şartları Neler?

Başvuru yapacak adaylarda, öğrenimle ilgili koşullar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesindeki genel şartlar aranır.

Daha önceden kurumumuzda çalışırken kurumumuzca iş akdi fesih edilenlerle, kendi isteği ile istifa edenlerin müracaatları kabul edilmeyecektir.

KPSS (B) grubu sınavlardan lisans mezunları için 2020 KPSS P3, ön lisans mezunları için 2020 KPSS P3, lise mezunları içinse 2020 KPSS P94 puanı esas alınacaktır.

Başvuru işlemleri sırasında gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu sonradan tespit edilenler ile başvuru sonrası istenilen belgeleri ibraz etmeyenlerin müracaatları geçersiz sayılacak, sözleşme yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

E-üniversitemiz gerekli durumlarda ilanın her aşamasında iptal ve değişiklik yapma hakkına sahiptir.