Başvuru süreci devam eden veya önümüzde süreçte başlayacak olan ilanlarla Kamu'ya farklı unvanlarda çok sayıda memur ve personel alımı yapılıyor. Güncel ilanlsr şu şekilde;

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraklerinden İSTAÇ Farklı Unvanlarla 380 Personel Alımı Yapacak
 

İBB tarafından yayımlanan ilanda unvan dağılımı ise şu şekilde;

1 Mekanik Teknikeri,

20 Denizci Personel-Gemici,

2 Denizci Personel-Gemi Elektrik Zabiti,

1 Elektrik Elektronik Teknisyeni,

1 Elektrik Teknikeri,

1 Elektrik Elektronik Teknikeri,

2 işçi,




Sivas Cumhuriyet Üniversitesi En Az Lise Mezunu Hemşire, Biyolog, Sağlık Teknikeri Alımı Yapıyor

Cumhuriyet Üniversitesi'nin kamu ilanları sayfası üzerinden yayımladığı ilanda farklı unvanlarda olmak üzere Üniversite hastahanesi bünyesinde istihdam edilmek üzere toplam 67 Sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Alıma başvurular 10 Nisan 2021 tarihinde başlayıp 26 Nisan 2021 tarihinde sona erecek



DSİ 11 Mühendis Alımı Yapıyor

DSİ mühendis alımı ilanında başvuru şartları ve başvuru tarihleri belirtilirken, başvuruda bulunmak isteyen adayların 2020 KPSS Lisans P3 puan türünden en az 70 almaları gerektiği de hatırlatıldı. Başvurular; 26 Nisan 2021 tarihi saat 10.00 da başlayacak, 7 Mayıs 2021 tarihi saat 24.00 de sona erecektir.



Erzurum Köprüköy Belediyesi VHKİ, Tekniker Ve Mühendis Alımı Yapıyor

Erzurum Köprüköy Belediyesi KPSS 60. 65 taban puan şartıyla ve diğer koşulları da sağlayan adayların başvuru yapabileceği lisans, ortaöğretim mezunu memur alımı yapıyor. Belediyenin yayımlamış olduğu ilanda başvurular 20 Mayıs 2021 tarihinde başlayacak. 

Tübitak En Az Ön lisans Mezunu Büro Memuru, Yönetici Asistanı 43 Personel Alımı Yapacak

Tübitak tarafından yayımlanan ilanda en az ön lisans mezunu olmak üzere büro memuru ve yönetici asistanı gibi unvanlarda olmak üzere farklı şehirlerde istihdam edilecek 43 personel alımı yapılacak. KPSS şartı istenmeyen alımda son başvuru tarihi ise 9 nisan 2021.

Ceza Ve Tevkifevleri Sosyal Çalışmacı, Öğretmen, Mühendis, Psikolog Alımı İçin Başvuru Ekranı Açıldı ( 202 Personel )

CTE tarafından yayımlanan ilanda başvuru  tarihleri ve başvuru şartlarına yer verilirken başvuru kılavuzu adı altında bir kılavuz yayımlanarak başvuruların nasıl yapılacağı da detaylı olarak anlatıldı. Toplam 202 personel alımı yapılacak ilanda adaylar sadece 1 Kadro için başvuru yapabilecektir.Başvurular 16 Nisan 2021 tarihine kadar devam edecek. 

Milli Savunma Üniversitesi En Az Lise Mezunu 200 Sivil Memur Alımı Yapıyor

Milli Savunma Üniversitesi tarafından yapılan duyuruda sivil memur alımı yapılacağı açıklanırken, Hizmetli, psikolog, teknisyen, tekniker, psikolog gibi unvanlarla çok sayıda alım yapılacağı belirtildi. MSÜ sivil memur başvuruları 1 Nisan -21 Nisan 2021 tarihleri arasında E-devlet üzerinden alınacaktır.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu En Az Lise Mezunu 79 Personel Alımı Yapacak

Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan kamu personeli alımı ilanında farklı unvanlarda olmak üzere çok sayıda personel alımı yapılacağı duyuruldu. 2020 KPSS puanı ile başvuru yapılabilecek alımda en az 70 puan alma koşulu aranmaktadır. Başvurular 12 Nisan 2021 tarihinde başlıyor. 

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı KPSS Şartsız 130 Personel Alımı Yapıyor

Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı'nın yayımlamış olduğu personel alım ilanında farklı şehirlerde istihdam edilmek üzere 75 Koruma ve Güvenlik görevlisi ile 55 Temizlik görevlisi olacak şekilde toplam 130 personel alımı yapılacağı duyuruldu. KPSS şartının istenmediği alımda başvurular İŞKUR üzerinden 5-9 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak. 

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi En Az Lise Mezunu 83 Sağlık Personeli Alımı Yapacak

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi 83 personel alımında mülakat olmayacak. İlanda yapılan duyuruda adayların KPSS puan sırasına göre atanacağı vurgulanmıştır. Alıma başvurular 5 Nisan- 19 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

2021 Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er Alımı

Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından yayımlanan Sözleşmeli Er alımı ilanında, En az ilköğretim mezunu adayların başvuru yapabileceği vurgulanırken yaş şartı ve diğer koşullara da yer verildi. 2021 Kara Kuvvetleri Komutanlığı Sözleşmeli Er alımı ile ilgili detaylar haberimizin devamında..

Yüzlerce Zabıta Memuru, İtfaiye Eri, Düz Memur Alımı da Yapılıyor.

Birçok belediye ve kurum zabıta memuru, itfaiye eri, tahsildar ve düz memur alımı için ilan yayımladı. İlan yayımlayan belediyeler ve kamu kurumları şu şekilde; 

1) BDDK 12 Memur Alımı 

2)  Muğla Büyükşehir Belediyesi 171 memur alacak

3)  İstanbul Fatih Belediyesi 40 Zabıta Memuru alacak

4)  İstanbul Üsküdar Belediyesi 45 Zabıta Memuru alacak

5) Ankara Çankaya Belediyesi 27 memur alacak

6) Beykoz Belediyesi En Az 65 Puan Şartıyla 18 Memur Alımı Yapıyor

7) İstanbul Şişli Belediyesi 50 Zabıta Memuru alacak

8) Edirne Büyükşehir Belediyesi Lisans, Önlisans, Lise Mezunu İtfaiye Eri Alımı Yapıyor

9)  Karabük Safranbolu Belediyesi 8 Personel Alacak

10) Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi 8 Personel Alacak

11) Kırklareli Büyükmandıra Belediyesi 1 Personel Alımı yapıyor

12) Yalova Termal Belediyesi 7 memur alacak

13) Tokat Çat Belediyesi memur alacak

14) Nevşehir Kozaklı Belediyesi 3 memur alacak

15) Antalya Akseki Belediyesi 4 memur alacak

16) Yaylakent Belediyesi zabıta memuru alacak

17)  Tokat Tanoba Belediyesi Zabıta Memuru ve VHKİ Alımı Yapıyor