Kamudanhaber - Özel Haber


TÜRKİYE KAMU SEN, ENSAR, MEMUR SEN BEKA PLATFORMU OLUR MU?

Ben tek adam yönetimini getiren referandumda HAYIR demiş, bir çok problemle karşı karşıya kalmış ancak, silahlı tehditlere rağmen geri adım atmamıştım. İnsan şerefiyle yaşar, hiçbir koltuk, makam ve mevki insanın kendi adından daha önemli değildir. 

Aşağıda, Türkiye Kamu Sen, Memur Sen ve Ensar Vakfı yöneticilerinin aynı bildirgeye imza atması nasıl izah edilebilir? İnsanın ömrü boyunca delikanlı bir duruş göstereceği, bir iki olay olur. İşte tam burada göstereceğiniz dik tavır, sizin ya adam gibi ya da silik bir şekilde yaşamanızı sağlar ve önünüzde yeni kapılar açılır. 

Hayat boyu savunduğu ilkeler için, dik duramayanlar ebediyyen kaybeder. Adına Beka Platformu denilen, aşağıdaki yapı içerisinde Türkiye Kamu Sen’in ne işi olabilir? Türkiye Kamu Sen ne çözüm sürecinde, ne de Andımızın kaldırıldığı süreçte, ne de memurların haklarının gasp edildiği olaylar silsilesinde ne de milli problemler yaşadığımız dönemlerde bu tür yapılarla bir olmamıştır. Türkiye Kamu Sen’in ülke geleceği adına, Ensar Vakfı ya da Memur Sen ile bir izdüşüm içinde olması, akla, izana ve tarihi misyonumuza asla yakışmaz. Bunu yapan Türkiye Kamu Sen yöneticileri tabandan tamamen kopmuş demektir. Yürekten inanıyorum ki, Türkiye Kamu Sen’in hiç bir üyesi, kökten kan uyuşmazlığı olan, bu birlikteliği onaylamayacaktır. Saygılarımla.