Konya’da eşinden boşandıktan sonra maddi sıkıntılar yaşan 2 çocuk annesi Ö.Y, iş görüşmesi yaptığı Emrah Y’den iğrenç teklif aldı. 2017 yılında Emrah Y, Ö.Y’ye ünlülerin de oynadığı bir oyun olduğunu ve soyunması halinde çok para kazanarak borçlarını kapatabileceğini söyledi. Teklifi kabul etmeyen kadına tehdit ve sözlü tacizde bulunan Emrah Y. hakkında dava açıldı. Emrah Y. ‘cinsel taciz’ suçundan beraat ederken, ‘fuhuşa teşvik’ suçundan iyi hal indirimiyle 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

“İŞ GÖRÜŞMESİ YAPACAKTIK”Ö.Y.

ifadesinde yaşadıklarını şöyle anlattı: “Evli olduğum süreçte bir güzellik salonu işletiyordum. İş yerimin reklamını verdiğim bir dergide çalışan Emrah ile tanıştık. İşimi kaybettikten 7-8 yıl sonra, beni sosyal medya üzerinden aradı. Öncesinde işletmeciydim, o beni aradığında işçiydim, bunu bilerek geldi. Bana yardımcı olmak istediğini, iş bulabileceğini söyledi. Ben de çocuklarımla daha fazla vakit geçirmek istiyordum, çevresinin de geniş olduğunu biliyordum, şartları uygun olan bir işi kabul edebileceğimi söyledim.

Bana birlikte çalışabileceğimizi, bütün borçlarımı kapatabileceğini söyledi. Borcum olmadığını, sadece düzenli bir iş istediğimi bildirdim. Görüşelim, ajansım var, seni orada değerlendirebilirim dedi. Ben iş görüşmesi yapacağımızı düşünerek görüştüm.”