Kamudanhaber - Özel Haber

Ülke genelinde memurların oturduğu lojmanlar satışa çıkarılmaya başlandı.

Milli Eğitim Bakanlığının tüm zamanlarda en güçlü milli eğitim müdürü olarak bilinen , müfettiş raporlarıyla zimmete para geçirdiği sübuta ermesine rağmen cezası kaldırılan dokunulmaz il milli eğitim müdürüne lojman kıyağı ....

Denize sıfır 3 katlı tripleks villayı lojman kapsamında 900’bin TL ücretle satın aldı .

Villanın bugün için sadece arsa değerinin 2 milyonun üzerinde olduğu , üzerindeki tripleks yapıyla bu değerin 2.5 - 3 milyon arasında olduğu , bu ihaleye sadece il müdürünün girdiği ve lojman statüsünde bulunan bu villayı 900 bin TL’ye satın aldığı biliniyor .

Görev yaptığı ilde 5 yılı aşkın zamandır görev yapan il müdürü , 5 yıl boyunca yemeden içmeden maaşını biriktirse aylık 10 bin TL’den 5 yılda 600 bin TL para yapıyor .

Türkiye’nin en yetenekli il müdürünün koruyucu melekleri Vali ve sendika başkanlarının bu duruma olan tavrını ve tepkisini merakla bekliyoruz .

Sonuç olarak ; Türkiye’nin dokunulmaz ve en yetenekli il müdürünü değeri 3 milyonu bulan denize sıfır tripleks villayı üçte bir fiyatına 900 bin TL’ye kapatmasını tebrik ediyoruz .

Ticari zekasından şüphe etmediğimiz bu il müdürünün daha üst görevlerde görmek ve bu ticari zekasından ve gücünden tüm ülkenin yararlanmasını temenni ediyoruz .