Hayata dair aile, para ve aşk gibi birçok konuda fikir edinmeyi sağlayan 21 Mayıs burç yorumları merak ediliyor. Koç burcu için parasal durumlar ön planda olacak. Yay burcunu sağlık problemleri bekliyor. İşte 21 Mayıs Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları…

GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 20 MAYIS 2020 ÇARŞAMBA - ASTROLOJİ

Astrogündem: Güzel bürünür, çirkin görünür! Merkür -Satürn ilişkisi; ırkçı duyguları kullanan ülkeleri ve yönetimleri gündeme alabilir. Diğer yandan bu döngüde Hollywood ve starları da konuşulabilir.

Koç: Hayata karşı daha sert olduğunu hissediyorsun. Önüne çıkan bazı engeller ve bu engellerden sıyrılmaya çalışma hissi seni daha mücadeleci yapıyor. Pes etmek sana göre değil.

Boğa: Gün içerisinde haksızlığa uğradığın bazı durumlar ile karşılaşabilirsin. Ailesiyle yaşayan bir Boğa burcuysan onlarla birtakım konularda fikrin uyuşmayabilir. Kendini savunmaktan geri kalmıyorsun.

İkizler: İşlerini evinde devam ettiren bir İkizler burcuysan bazı iş koşullarının değişime uğraması seni adaptasyon konusunda zorlayabilir. Değişime ayak uydurman gereken bir gündesin.

Yengeç: Karşılaşacağın sorunların ne kadar büyük olduğunun bir önemi yok. İçindeki savaşma duygusu seni bu sorunları aşmak konusunda cesaretlendiriyor. Düşüncelerin değişime uğruyor.

Aslan: Bazı konularda ne kadar usta olduğunu görsen de üstesinden gelememek seni hayal kırıklığına uğratabilir. Yardım istemek konusunda çekingen olmaman gereken bir günde olduğunu unutmamalısın.

Başak: Güne üzerindeki yorgunluğu atarak başlıyorsun. Sevdiğin bir filmi izlemenin ya da uzun zamandır okumak istediğin kitabı okumanın tam zamanı olduğunu düşünüyorsun.

Terazi: Sanatsal işlerle ilgilenen bir Terazi burcuysan bugün her zamankinden daha üretken olduğunu fark edebilirsin. Kardeşinle telefon görüşmesi yapmak aklındaki soru işaretlerini atmana yardımcı olabilir.

Akrep: Günün ilk dakikalarından itibaren yapman gereken sorumlulukların getirdiği baskı ile uğraşabilirsin. Üzerindeki ataleti attığın takdirde bu sorumlulukları yerine getirmek senin için zor olmasa gerek.

Yay: Bireysel çalışmalardan ziyade grup çalışmalarında daha iyi olduğunu düşündüğün bir gündesin. Banka sektöründe çalışan bir Yay burcuysan, iş arkadaşlarınla koordineli iletişimler kuruyorsun.

Oğlak: Bugün iletişimini her anlamda güçlendirmek istiyorsun. Aile bireylerinle uzun zamandır görüşmüyorsan, onları telefonla arayabilir, uzunca hasbihal edebilirsin.

Kova: Çevrendeki bazı insanların çıkarcı olduklarını görüyor ve ilişkilere karşı olumsuz duygular güdüyorsun. Ancak bu durumu tersine çevirebilecek birisi ile karşılaşmak sende bambaşka hisler uyandırabilir.

Balık: Yaşayacağın bazı deneyimler dostluk kavramını yeniden sorgulamana yol açabilir. Beklentilerini yerine getiremeyen bazı davranışlar ile karşılaşmak seni de duygusal anlamda değiştirebilir.