Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programlarından olan Gelinim Mutfakta'da final heyecanı yaşanıyor. 4 gelinin hafta içi her gün yarıştığı yarışma programında verilen son puanlarla birlikte en düşük puanı alan gelin Gelinim Mutfakta'ya veda ediyor.

BÜYÜK ÖDÜL

Gelinim Mutfakta en düşük puanı alan gelini bugün yarışmaya veda ediyor. Hata için her gün rakip kayınvalideler ve Seda Sayan'ın verdiği puanlarla birlikte 15 Ocak Gelinim Mutfakta kim kazandı sorunun cevabı resmen belli oluyor.

Haftanın en yüksek puanını alan gelin 5 altın bileziğin sahibi olurken, günün en yüksek puanı alan gelin ise çeyrek altının sahibi oluyor.

15 Ocak 2021 Cuma günü günün birincisi olan Gizem çeyrek altın almaya hak kazandı. 

GELİNİM MUTFAKTA ELENEN İSİM

Gelinim Mutfakta elenen isim birazdan belli olacak. Ancak izleyenler sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı yorumlara göre bu hafta Memduha'nın eleneceği iddia edildi.

Bu haftanın en düşük puanı alan iki gelini Zeynep ve Memduha oldu. Eleme potasına giren iki gelin arasında en düşük puanını alıp programa veda eden gelin 58 puanla Memduha oldu. 

Aynı zamanda programın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda da önümüzdeki hafta İlayda'nın programa geri döndüğü görüldü.