Boğazlıyan’ın genç ve umut vaat eden iş insanlarından Fatih Ekrem Çam, Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Boğazlıyan’ın tanınmış genç iş insanlarından Fatih Ekrem Çam, Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin önümüzdeki dönem yapılacak olan kongre için ilçede esnaflık yapan Fatih Ekrem Çam, Başkanlığa adaylığını açıkladı.

Boğazlıyan esnafının ilçenin değerli temel taşları olduğunu vurgulayan Fatih Ekrem Çam, Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıklayarak,

“Boğazlıyan esnafının hak ettiği ekonomik desteği alması için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Amacının Boğazlıyan esnafına iyi hizmetler sunmak olduğunu aktaran Çam, kooperatifin sadece mevcut üyelerine değil, üye olmayan tüm esnafa yönelik çalışmaları olacağını ve tüm esnafa kooperatif imkanlarından yararlanmalarının sağlanacağını söyledi.

“ZORLAŞTIRAN DEĞİL, KOLAYLAŞTIRAN OLACAĞIZ”

“Zorlaştıran değil, Kolaylaştıran” prensibi ile hareket edeceklerini kaydeden Çam, “Esnafımıza devletimizin sunduğu kredi imkanlarını Boğazlıyanlı esnafımıza kullandırmak için, kaderini, yaşantısını ekmeğini Boğazlıyan’a bağlamış, tüm esnafımıza sahip çıkmak için adayım. Uzun yıllardır ilçede ailecek esnaflık yapıyoruz. Bu nedenle esnaflarımızın tüm sorunlarını çok iyi bildiğime inanıyorum. Boğazlıyan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin daha iyi hizmet edebilmesi için bu göreve talip oldum” dedi.

“Her üyemize aynı mesafede yakınız ve yakın da olacağız” diyen Fatih Ekrem Çam, “Yine ekibim ile birlikte ilçemize yatırım yapacak, her türlü işletmeciliği kuracak esnafımıza yardımcı olacağız. Gerekirse bankalarla da görüşüp, esnafımızın derdine derman olacağız” diye konuştu.

Ülke olarak pandemi sürecinde olduklarını da sözlerine ekleyen Çam, “Ekonomik sıkıntılardan olumsuz etkilenen esnafımızın sıkıntılarını kooperatif aracılığıyla çözmelerine yardımcı olacağız. Dürüst, katılımcı ve şeffaf olacağız. Yeni hizmetler üretmek öncelikli hedefimiz olacak. Ortak aklı harekete geçirmek için kıymetli üyelerimizin desteklerini bekliyorum. Yapacağımız çalışmalarda sizlerin değerli görüşü ve düşünceleri de bizim için önemli bir yer tutacak. Bu konuda üzerimize düşen bütün görevleri, her türlü gayreti sarf ederek üyelerimizle koordineli bir şekilde çalışacağız. Esnafımız ilçenin değerli temel taşlarıdır. Esnafımızın yükünü hafifletmek için uğraş vereceğiz” açıklamasında bulundu.

Fatih Ekrem Çam, açıklamasında şu görüşlere yer verdi.

“Kıymetli üyelerimiz bizi başkanlığa layık görürlerse, yönetim kurulu ve üyelerimizle birlikte el ele verip, esnafımızın hakkını her konuda arayacağız. Ayrıca esnafın önünü açmak için ne gerekirse yapacağız, hep birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyorum. Bilgi birikim ve tecrübem ile bu göreve talip oldum.

Öncelikli hedefimiz odamızı daha aktif bir hale getirmektir. İlçemizdeki diğer STK’lar ile sürekli istişare içerisinde olup, ortak projeler üretip, esnafımıza ve ilçemize, nasıl daha faydalı olabiliriz gayreti içinde olacağız. Birçok projemiz var. Allah nasip ederse ve o güne gelirsek tek tek hayata geçireceğiz. Bu konuda tüm esnafımızdan ve sanatkarlarımızdan destek bekliyoruz. Bütün üyelerimize ve esnafımıza sevgi ve saygılarımız ile hayırlı olmasını dilerim “