EDHO 180 bölüm fragmanı merakla bekleniyor. EDHO fragmanı dizi severler tarafından merakla bekleniyor. 12 Ocak ATV yayın akışında EDHO 180. yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO yeni bölüm bu hafta var mı? İşte EDHO 179. bölüm hakkında merak edilenler!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180. Bölüm'de neeler olacak?

Hızır Çakırbeyli, kadim dostu Tipi'nin hayatını kurtarmaya çalışırken aldığı acı haberle dünyası kararır. Çakırbeyli ailesinin çınarı, ailesi ve sevdiklerini korumak için aldığı kararlarla herkesin saygısını kazanan Hayriye Çakırbeyli, hakkın rahmetine kavuşur. Bu ani ölüm, tüm ailede şok etkisi yaratırken en çokta Hızır Çakırbeyli'yi boşluğa düşürür. Hızır Çakırbeyli, annesinin ölümünü hazmetmeye çalışırken bir yandan da içlerindeki hainle uğraşır. İhanet eden Ebru'ya adım adım yaklaşan Hızır Çakırbeyli, namlunun ucundadır. Ebru ise

Hızır Çakırbeyli'yi öldürmek için hizmetinde olduğu şebekeden izin ister.

Masada yaptığı hamlelerle Çakırbeyliler ve dostlarını köşeye sıkıştıran Korkmazlar, Kimsesiz Doğan'ın geri gelmesiyle şok yaşarlar. Hamdi Korkmaz ve Yaman Korkmaz'ı adeta diken üstünde bırakan Doğan Baba, yaptığı hamlelerle Alpaslan'ın da elini kuvvetlendirir.

Babası İdris yüzünden Didem'e talip olan ve aldığı olumsuz dönüşten sonra gurur yapan Kaya ise Didem'in peşine düşer. Gözünü karartan Kaya, Haşmet Façalı'nın evine baskın yapar. Ama işler istediği gibi olmayacaktır.

EDHO 179. YENİ BÖLÜM FRAGMANI NEDEN YAYINLANMADI?

Dizinin 179. yeni bölümü bu akşam ATV ekranlarında olmayacak. Yeni yılın ilk haftalarında yayıncı reklam anlaşmaları nedeniyle dizilere birkaç hafta ara veriliyor. Bu nedenle EDHO yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak.

EDHO 178. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

İhaneti kaldıramayan Tipi'nin hamlesi masadaki dengeleri yeniden bozar. Alpaslan'ın kararında çoğunluğu yakalayan Yaman Korkmaz, aynı çoğunluğu masa kurallarına uymayan Tipi'nin oylamasında yakalamak ister.

Tipi'yi ortadan kaldırmak için İlyas Çakırbeyli'den masayı toplamasını talep eder. Yaman Korkmaz, bir yandan da Babası Hamdi Korkmaz'la birlikte Hızır ve Alpaslan Çakırbeyli'nin ortadan kaldırılması için de plan yapar.

Hızır Çakırbeyli ise dostu Tipi'nin hayatını kurtarmak için mücadele eder. Hızır Çakırbeyli'nin yaptığı planda en büyük sorun ise hayatını kurtarmaya çalıştığı dostu Tipi'dir. Gönül'üne kavuşmak için sabırsızlanan Tipi, Hızır Çakırbeyli'nin işini zora sokar.

Çakırbeyli ailesinin yanı sıra Façalı ailesinde de ortalık durulmaz.

Emine Façalı, masada kardeşi Tipi'nin oylamasında eller kalkmaması için Haşmet ve Behzat Façalı'yı sıkıştırır.