Miraç Kandili mesajları ile ilgili araştırmalar başladı. Miraç Kandili bu yıl 10 Mart tarihinde yani yarın idrak edilecek. Miraç Kandili gecesi Hazreti Muhammed'in göğe gece olarak kabul ediliyor. Yılın ikinci kandilinin yaklaşmasıyla beraber en güzel kandil mesajları araştırılmaya başlandı. Sizler için dualı, ayetli, resimli ve en güzel Miraç Kandili mesajlarını derledik. İşte yeni Miraç Kandili mesajları 2021...

MİRAÇ KANDİLİ MESAJLARI 2021

Miraç Kandili mesajları 2021 ile sevdiklerinizin kandilini en içten dileklerinizle kutlayabilirsiniz. Kısa, uzun, resimli ve yeni seçenekler ile kandil mesajları bu başlık altında yer alıyor.

RESİMLİ KANDİL MESAJLARI

Resimli Miraç Kandili mesajları ve sözlerini kolaylıkla indirerek bugün için sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

İşte en güzel kandil mesajları;

Ey Rabbim! Bu gece şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa nasiplenmeyi kısmet eyle. Miraç kandiliniz mübarek olsun!

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak gibi yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların sizleri sırılsıklam etmesi dileğiyle... Kandiliniz mübarek olsun!

Sen ki; suskun gönüllerde saklı kalanları bilirsin, ne arzu ediyorsak en hayırlısını naip et bize Allah'ım... Hayırlı kandiller.

Ellerin duaya uzandığı sinelerin dostlara açıldığı, gözlerin masumiyet aradığı bu mübarek günde tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle...

Bugün ellerini semaya gönlünü Mevla'ya aç... Bugün günahlarından olabildiğince kaç çünkü bugün Miraç kandili... Miraç Kandiliniz mübarek olsun!

Miraç kandilin mübarek olsun. Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin.