Kamudanhaber - Özel Haber

Eğitimbirsen İstanbul şube başkanlarından İdris ŞEKERCİ , Cumhur ittifakından rahatsız olduğunu , Cumhurbaşkanı ve Cumhur ittifakını alenen tahkir eden sosyal medya mesajları ortaya çıktı .

Milli Eğitim Bakanlığı üzerinden iktidara ve Cumhur ittifakına karşı sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalar yapan ŞEKERCİ ;

“ umarım basireti bağlı , ortağına bel bağlayıp asıl seçmenini unutan  bu akıl tutulmasını sona erdirecek bir sürece vesile olur bu gelişme ...”  açıklamasıyla , Cumhur ittifakının ortağı MHP’yi basireti bağlı olarak tanımladı ...

Cumhur ittifakının dimdik ayakta olduğunu ve süreceğini dile getiren Cumhurbaşkanı’na da akıl tutulması yakıştırması yaparak tahkir etti .

Bu mesajının ardından yine bir mesaj yayınlayan İdris ŞEKERCİ , “Tırnaklarımızla kazıyarak elde ettiğimiz kazanımların berhava edilmesine ne sessiz kalırız ne de susun diyenlere eyvallah ederiz . Biliriz ki büyük adamlarda hata eder ve hataları bir millete maal olur . Ve asla buna da musammamız yoktur “ dedi.

Eğitimbirsen şube başkanı iktidarı ve Cumhurbaşkanı’nı akıl tutulması yaşamakta itham ederken, Cumhur ittifakının üyesi MHP’yi basireti bağlı olmakla itham edip bu ittifakın sonlandırılmasını istedi .

İşte o paylaşımlar