TRT 1 ekranlarında yayın hayatına devam eden ve reytinglerde çok büyük başarılara imza attığı için devam kararı alınan Diriliş Ertuğrul’un final tarihi öğrenildi. TRT 1 ekranlarında tarihi başarılara imza atan Diriliş Ertuğrul’da usta oyuncular Engin Altan Düzyatan, Hande Soral, Ersan Duru ve Öykü Çelik gibi isimler devleşmiştir.

29 Mayıs'ta veda ediyor

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul’un 29 Mayıs günü yayınlanacak 150. bölümüyle final yapacak. Diriliş Ertuğrul dizisinin sona ereceği ancak dizi serisinin yayın hayatına devam edeceği aktarılıyor.

Osman Gazi devri başlıyor

Bir sonraki dizinin İsminin Diriliş Osman olacağı ve Osman Gazi’nin hayatının anlatılacağı bahsediliyor. Kayı boyunu anlatarak başlanan hikayede Osman Gazi’nin gerçek hayatı çekilecek.

Diriliş dizi ekibi de sezon molası verecek ve Diriliş Osman dizisi 2019 yılı Ekim veya Kasım ayında TRT 1 ekranlarında yayın hayatına devam edecek. Dizide Osman Gazi karakterinin oyuncu Burak Özçivit’in oynayacağı belirtilmişti. 150. bölümüyle sona erecek Diriliş Ertuğrul’un sona ereceği ancak serüvenin devam edeceği aktarıldı. Dizinin Ekim veya Kasım 2019’da televizyon ekranlarına geleceği paylaşıldı.