Başkan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığını ziyaret ederek, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri Kesimi Açılış Töreni'nin ardından kara yoluyla Silivri'ye gelen Erdoğan, ilk olarak Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ı ziyaret etti.


Erdoğan, sonrasında vatandaşların yoğun sevgi gösterileri eşliğinde AK Parti Silivri İlçe Başkanlığına geçti.

Ziyarette Erdoğan'a Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, ilçe belediye başkanları ve milletvekilleri eşlik etti.

.Başkan Erdoğan ziyaretinde, belediye özel defterini de imzaladı.

Başkan Erdoğan, ziyaretin ardından otobüsün üzerinden halka seslendi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Buradan arabanıza bindiğinizde Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden İzmir'e kadar gidebilirsiniz. Biz yol medeniyettir dedik, su medeniyettir dedik. Bunları adım adım gerçekleştiriyoruz.
 

Kanal İstanbul'u engellemeye çalışıyor. Ey CHP zihniyeti sizin gücünüz kuvvetiniz Kanal İstanbul'u engellemeyecek. Onu da yapacağız. Kanal İstanbul ile biz stratejik bir adım atıyoruz. Attığımız bu stratejik adımı engellemeye gücünüz yetmeyecek. Çünkü artık Boğaz bize yetmiyor.

Kanal İstanbul ile birlikte İstanbul büyük bir imkana, büyük bir güce kavuşacak ve bunu da yapacağız. İnşallah bir başka adım daha atıyoruz. 18 Mart Çanakkale Köprüsü'nü de yapıyoruz. Dünyanın en önemli iki direkt arası açıklığı olan çok ciddi bir asma köprü. 18 Mart'ta ben ziyarete gideceğim.

Artık biz kendi insansız hava araçlarımızı uçuruyoruz.

.

.