Çukur, Show Tv ekranlarının şüphesiz en çok izlenen dizilerinden biri. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Çukur’un yeni bölümleri her hafta büyük bir merakla bekleniyor. Çukur, 13 Ocak akşamı 83. Bölümüyle ekranlara geldi. izleyicilere nefes kesen anlar yaşatan Çukur, reyting sonuçlarında zirveyi de kimseye bırakmadı. İnternette en çok arananlarda, Çukur 83. Bölüm full izle, tek parça sansürsüz izle gibi kelimeler oldu. Çukur’un 83. Bölümünü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler, heyecan dolu son bölümü araştırıyor.


ÇUKUR 83. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


ÇUKUR'UN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?


Mahsun'un geri gelmesiyle Yamaç onunla büyük bir yüzleşme yaşayacak. Yamaç'ın hayatını defalarca kurtaran Mahsun'u affedip affetmeyeceği merak konusu olacak. Cumali kendine geldikten sonra karşılaşacağı tehlikede yanında yine Damla'yı bulacak.
Vartolu Almanya'daki macerasında sona yaklaşırken peşinde olduğu şeyi sonunda elde edecek. Karaca ve Azer'in kapışmaları izleyenleri ekrana kilitleyecek. Azer'in eli kolu bağlıyken ipleri eline alan Efsun harekete geçecek. Ancak Koçovalılar, Efsun'un bu adımına cesur bir hamleyle karşılık verecek.
Karşısında duran herkesi Çukur'un da yardımıyla sonunda dize getirmeyi başaran Yamaç, bu kez kendini yepyeni bir dünyanın ve daha acımasız bir düşmanın karşısında bulacak.


ÇUKUR DİZİSİNİN KONUSU
İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır.
Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. 'Ölene kadar mutlu' olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır.
Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir?