Milli Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığı'nın resmi sayfasından dün yayımlanan duyuruda Milli Savunma Üniversitesi'ne farklı unvanlarda, farklı mezuniyet şartlarını yerine getiren toplam 200 sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtilmiş, başvuruların Personel Genel Müdürlüğü Personel Temin Dairesi Başkanlığı resmi sayfasından e-Devlet şifreleriyle alınacağı söylenmiştir. Milli Savunma Bakanlığı; hizmetli, aşçı, berber, garson, şoför, terzi, kaloriferci, elektrik ustası, boyacı, psikolog, veteriner hekim, diyetisyen, tekniker ve teknisyen kadrolarında personel alımı yapacaktır. Başvurular, 01.04.2021 - 21.04.2021 tarihleri arasında http://personeltemin.msb.gov.tr adresi üzerinden çevrimiçi (online) yapılacaktır.


Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü psikolog, sosyal çalışmacı, veteriner, fizyoterapist, mühendis ve öğretmen kadrolarında 202 personel alımı yapacaktır. Adaylar, başvurularını 01.04.2021- 16.04.2021 tarihleri arasında saat 23:59'a kadar https://www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde başvuru tarih aralığında aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak yapacaklardır. Bunun dışındaki başvurular kabul edilmeyecektir.


NOT: Genel ağ (İnternet) ortamı dışında dilekçe, mektup, posta vb. yöntemlerle yapılacak ön başvurular kabul edilmeyecek, bu dilekçelere cevap verilmeyecek ve işlem yapılmayacaktır. Adaylar, https://personeltemin.msb.gov.tr sitesine girerek e-devlet şifresi ile başvuru ekranını açtıktan sonra başvuru sihirbazını kullanarak ilerleyip tüm aşamaları tamamlayarak ‘Tercih Yap’ ekranına yönlendirilecek buradan ilgili alımı tıklayarak tercih yapabilecektir. Tercih işlemini tamamladıktan sonra ‘Tercihlerimi Göster’ butonuna tıklayarak kayıtlı tercihlerini kontrol edebilecektir.