Altın fiyatları hafta başındaki aşağı yönlü seyrin aksine geçtiğimiz Çarşamba günü yakaladığı yukarı yönlü ivmeyi bugün de sürdürüyor. Serbest piyasada işlem yapacak yatırımcılar günün ilk ışıklarıyla birlikte “Bugün çeyrek altın ne kadar?” ve “Bugün gram altın fiyatları ne kadar?” sorularının cevabını araştırmaya başladı. Peki, bugün altın fiyatları ne kadar? İşte, en güncel rakamlar…

GRAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL?

Gram altın fiyatları haftaya aşağı yönlü seyirle başladı. Bayram tatilinin sona ermesi ve yurtiçi piyasaların açılmasıyla birlikte dün yükselişe geçen gram altın fiyatları bugün de aynı seyrini sürdürüyor. Saat 10.00’da bigpara.com’da kaydedilen bilgilere göre gram altın fiyatları bugün serbest piyasada 377 lira seviyesinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN NE KADAR?

Tıpkı gram altın fiyatları gibi haftaya aşağı yönlü seyirle başlayan çeyrek altın yurtiçi piyasaların açılmasının ardından dün yukarı yönlü ivme kazandı. Kapalıçarşı odaklı olarak öğle saatlerinde güncellenen çeyrek altın fiyatları bilindiği gibi öğle saatlerine kadar bir önceki günün rakamsal verileri üzerinden işlem görüyor. Buna göre çeyrek altın fiyatları614 lira alış ve 622 lira satış fiyatından işlem görüyor.

Cumhuriyet Altını

2.447,50

2.477,40

Yarım Altın

1.229,40

1.242,40