Burdur Tefenni Belediyesi memur, zabıta ve itfaiye eri alınacağını duyurdu! Peki, başvuru şartları neler? Hangi pozisyondan kaç alım yapılacak?

Burdur Tefenni Belediyesi kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Yayınlanan ilanda Tefenni Belediyesi’nin düz memur, zabıta ve itfaiyeci olmak üzere 3 farklı unvanda kamu personeli alımı yapacağı belirtildi. Kadro dağılımı olarak 1 düz memur alımı, 1 zabıta memuru alımı ve 2 itfaiye eri olmak üzere toplamda 5 kamu personeli Tefenni Belediyesine alınacak.

Başvurular 11 Kasım Tarihinde Başlayacak

Başvuru yapacak adaylar için başvurular henüz başlamamış olup başvurular 11 Kasım 2021 tarihi itibari ile alınmaya başlanmış olup en geç müracaatlar 15 Kasım 2021 tarihinde sona erecektir açıklamasında bulunuldu.

Memur Alımına Başvurular Nasıl Yapılır?

Başvuru yapacak adaylar için başvurular belirtilen tarihler arasında Yokuş Mah. Burdur Cad. No: 2 Tefenni / Burdur Tefenni Belediye Başkanlığı adresine istenilen belgelerin teslim edilmesi yolu ile şahsen gidilip veya posta yöntemi ile yapılacaktır.

Düz Memur, Zabıta ve İtfaiyeci Olabilmek İçin Gereken Şartlar

Düz Memur Alımı: maliye, muhasebe ve maliye veya maliye muhasebe bölümlerinden herhangi birinden en az lisans mezunu olmak, KPSS sınavından en az 65 puan almış olmak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

Zabıta Memuru Alımı: öğrenim şartı olarak işletme, iktisat veya kamu yönetimi bölümlerinin her ikisinden birinden mezun olmak, en az C sınıfı sürücü belgesine sahip olma, ve KPSS en az 65 puanına sahip olmak gerekiyor.

İtfaiye Eri Alımı: Herhangi bir ön lisans programı mezunu olmak, C sınıf ehliyete sahip olmak ve son olarak KPSS 60 puanına sahip adaylar başvuru yapa bileceklerdir.

Ayşe Kara