Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan Arka Sokaklar yeni sezonundan izleyenleri üzen bir haber geldi. Dizide Komiser Hüsnü Çoban karakterini canlandıran Özgür Ozan'ın kendisine gelen yeni bir teklifi kabul ettiği ortaya iddia edildi.

Uzunca bir süredir yayınlandığı ilk günden bu yana Arka Sokaklar dizisinin vazgeçilmezlerinden biri olan Özgür Ozan, yeni sezon öncesinde hayranlarını üzen bir haber verdi. Daha öncesinde de 2015 senesinde Git Başımdan filminde yer alan Ozan'ın kendisine Netflix'den gelen teklife olumlu yanıt verdiği belirtildi.

Arka Sokaklar'ın Hüsnü Çoban'ının yeni sezonda bu yüzden yeni projeye olumlu bir şekilde geri dönüş yaptığından olmayacağı iddia edilirken bunun sebebi konusunda da yeni dedikodular ortaya çıktı.

Gelen son bilgiler ışığında ise Özgür Ozan'a Netflix platformunda yayınlanan olan Aşk Taktikleri adlı filmde Demet Özdemir ile birlikte Şükrü Özyıldız'ın eşlik edeceği öğrenildi.

Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturacağı filmin hikayesinde ise Pelin Karamehmetoğlu imzası olacak. Daha öncesinde çocukluk yıllarından bu yana Arka Sokaklar dizisi kadrosunda yer alan ve Tekin Çoban karakterine hayat veren Onur ve Hüsnü Çoban'ın kızı Zeliş karakterine can veren Yüsra Geyik de sezon finalinde sevenlerine veda etmişlerdi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve 15. sezonu tamamlamak üzere olan Arka Sokaklar dizisinde şimdiye kadar 594 bölüm yayınlandı.