Alaaddin Keykubat Üniversitesi personel alım ilanı yayımladı! Bu ilana göre 17 personel alınacak. Başvurular için KPSS şartı var. Peki, başvuru şartları neler? Hangi pozisyonlar için ilan verildi?

Resmi Gazete’de rektörlüğün duyurusu şu şekilde:

“Üniversitemize bağlı birimlerde çalıştırılmak ve giderleri özel bütçeden karşılanmak kaydıyla, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’da yer alan Ek 2’nci maddenin (b) fıkrası gereğince yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.”

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40. maddesindeki yaş şartlarım taşımak

Kamu haklarından mahrum bulunmamak

Adli sicil kaydı bulunmamak

Askerlik durumu itibariyle; Askerlik ile ilişiği bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak

657 sayılı Kanunu’nun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özrü bulunmamak

Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

Lisans mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P3 puanı

Ön lisans mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P93 puanı

Orta Öğretim Mezunları için 2020 KPSS (B) Grubu KPSS P94 puanı esas alınacak.

BAŞVURU SÜRECİ

Başvuruda gerekli belgelerle birlikte tüm başvurular Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Personel Daire Başkanlığı, Kestel Mahallesi Üniversite Caddesi Alanya/ANTALYA adresine 3 Kasım’a kadar yapılabilecek. Başvuruda gerekli belgeler ise üniversite tarafından şu şekilde açıklandı:

2020 KPSS (B) Grubu Sınav Sonuç Belgesi, (Sorgulama Kodu Net ve Okunur Olmalıdır.)

Başvuru Formu, (Fotoğraflı ve İmzalı), (Unvan Kodu ve Unvan Belirtilmek Zorundadır), (Üniversitemiz Web Sayfasından Temin Edilecektir.)

Diploma veya Mezuniyet Belgesi, Aslı veya Fotokopisi, (E-Devlet Üzerinden Alınan Belge Kabul Edilecektir.)

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, (Net ve Okunur Olmalıdır.)

Fotoğraf (2 Adet), (Son 6 Ay İçinde Çekilmiş Olmalıdır.)

Askerlik Durum Belgesi, (Erkekler Adaylar İçin), (e-Devlet Üzerinden Alınan Belge Kabul Edilecektir.)

Barkotlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümü / İşyeri Unvan Listesi (e-Devlet Üzerinden Alınan Belge Kabul Edilecektir.)

Deneyim İstenen Pozisyonlar İçin Mezuniyetinden Sonra Çalıştığına Dair Belge. (Çalışılan Kurumun Antetli Kağıdında Kaşeli, Islak İmzalı ve Çalıştığı Unvan Belirtilmelidir. Barkotlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümündeki Meslek Kodu ile Çalışma Belgesindeki Meslek Kodları Aynı Olmalıdır.)

Adli Sicil Kaydı, (e-Devlet Üzerinden Alınan Belge Kabul Edilecektir.)

Başvurulacak Unvandaki Aranan Nitelikler Bölümündeki Belgeler.

KVK Mevzuatı Uyarınca Sözleşmeli Personel Adayı Açık Rıza Metni. (Islak İmzalı), (Personel Daire Başkanlığı Web Sayfasından Temin Edilecektir.)

KVK Mevzuatı Uyarınca Sözleşmeli Personel Adayı Aydınlatma Metni. (Islak İmzalı), (Personel Daire Başkanlığı Web Sayfasından Temin Edilecektir.)

Ayşe Kara