AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) için “Yaklaşık 60 yıl önce yapılanarak birçok insanın kanına girdi. Yıllar içerisinde CIA ve Mossad'ın aklıyla bir yerlere kadar gelmişler” dedi.

Özhaseki, “Bu, köyden çıkmış bir mollanın aklıyla kurulmuş bir teşkilat değil. Halen İçişleri Bakanlığı bunları çözmeye çalışıyor. Halen dijital belgelerdeki o sırlı ve gizli saklı belgeler daha yeni yeni çözülüyor” ifadelerini kullandı.

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine gelen Özhaseki, Vali Osman Varol, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cemil Yaman, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Eleşkirt Kaymakamı Mustafa Duruk ve Eleşkirt Belediye Başkanı Ramazan Yakut ile Eleşkirt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan "15 Temmuz Parkı"nın açılışını yaptı.

"FETÖ, köyden çıkmış bir mollanın aklıyla kurulmuş bir teşkilat değil"

15 Temmuz gecesi FETÖ'nün gerçek yüzünün ortaya çıktığını ve bu kötü örgütü temizlediklerini ifade eden Özhaseki, şunları söyledi:

FETÖ, yaklaşık 60 yıl önce yapılanarak birçok insanın kanına girdi. Yıllar içerisinde CIA ve Mossad'ın aklıyla bir yerlere kadar gelmişler. Bu, köyden çıkmış bir mollanın aklıyla kurulmuş bir teşkilat değil. Halen İçişleri Bakanlığı bunları çözmeye çalışıyor. Halen dijital belgelerdeki o sırlı ve gizli saklı belgeler daha yeni yeni çözülüyor. Fakir fukaranın çocuklarını almışlar, zenginlerin parasını almışlar, sonra bunları bizim inandığımız şekilde Kur'an ve sünnet Müslümanlığından koparmışlar. FETÖ denen zalim ve  şizofren, kerametler üzerine bir din icat etmiş. Kardeşlerim, bizler Müslümanız, bizim için kutsal değer Kur'an-ı Kerim'dir. Bugüne kadar değişmez ve değişmemiştir.

Özhaseki, “Hazreti Peygamberin, sözlerinin, buyruklarının ve yaşantısının Kur'an ve sünnet olduğunu” belirterek, "Alimler, evliya dediğimiz adamlar ve şeyh dediğimiz zatı kerimler, güzel insanlar elbette var, onlara laf söyleyemem. Onlar Kur'an ve sünnete uyarlarsa başımızın tacı, kafasından din uydururlarsa lanet olsun onlara. Yeni din uyduruyorlarsa lanet olsun onlara. FETÖ'nün yeni bir din uydurması var. Orada hırsızlık serbest, üniversite sorularını çalıp fakir fukaranın çocuğunun işe girmesine mani oluyorlar. Şantaj, tehdit, rüşvet serbest. Gözetleme ve insanları röntgenleme serbest" diye konuştu.