Acun Ilıcalı' nın yeni bir takım alacağı konuşuluyordu. Anlaşmanın büyük ölçekte sağlandığı ve Acun Ilıcalı' nın toplam 30 milyon sterlin ödeyeceği konuşuluyor. İşte detaylar!

Acun Ilıcalı, İngiltere’nin Hull City takımını almak için Mısırlı iş insanı Assem Allam ile görüşmelerini sürdürüyor. Şimdilik büyük ölçekte anlaşma sağlayan Ilıcalı’nın Hull City için 30 milyon sterlin ödeyeceği öğrenildi.

Medya patronu Acun Ilıcalı, İngiltere’nin köklü kulüplerinden Hull City’nin satın alma işlemlerinde sona geldi. Kulübün sahibi olan Mısırlı iş insanı Assem Allam ile büyük ölçüde el sıkıştı. Ilıcalı’nın 30 milyon sterlin (35,5 milyon euro) ödeme yapacağı aktarıldı.

“Dünyada Ses Getiren Bir Takım”

Ilıcalı, “İngiltere’de ülkemizin bayrağını Hull City’nin başarısıyla dalgalandırmak istiyorum. Hull City’nin inşallah ileride hocasından, belli futbolcularına kadar Türklerden oluşmasını istiyorum. Hedefim dünyada ses getiren bir takım oluşturmak” ifadelerini kullanmıştı.

Premıer Lig’e Yükselirse 20 Milyon Sterlin Daha Ödeyecek

Hull City, İngiltere Championship’te mücadele ediyor. Takımın Premier Lig’e yükselirse bir ödeme daha yapılacak. Takımın Premier Lig’e yükselmesi halinde 20 milyon sterlin civarında daha ödeme yapılacağı aktarıldı.