Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi AUZEF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak edenlerin sayısı artıyor. Son dakika haberlerine göre, İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi  yani AUZEF sonuçları açıklandı.

24 Nisan-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi vize sınavlarının ardından gözler AUZEF sınav sonuçlarına çevrildi. Sınava katılan öğrenciler, kurumun resmi internet sitesini https://esinav.istanbul.edu.tr/#!/login  sık sık ziyaret ederken bilindiği üzere geçtiğimiz dönemlerde sınav sonuçları 1 hafta içerisinde açıklanmıştı. Öte yandan; mezun olma durumunda olan ancak başarısız dersleri nedeniyle geçemeyen adaylar ise 8 Ağustos 2021 tarihinde üç ders sınavına katılabileceği biliniyor.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi bahar dönemi ara sınavlar belirtilen tarihlerde online olarak tamamlanmıştı. Sınava katılan adaylar için ise AUZEF sınav sonuçları araması yapılmaya devam ediliyor. Gözler gelecek resmi açıklamalara çevrilmişken sonuçlar için ise geri sayım başladı. Bu kapsamda; AUZEF sınav sonuçları bu akşam açıklandı.