Anayurt Gazetesinden Murat Polat köşe çarpıcı bir iddia ortaya atarak Çalışma Bakanı Vedat Bilginin 3600 ek gösterge konusunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini belirtti.

Daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis, öğretmen, sağlıkçı ve imamlara 3600 ek gösterge sözü vermişt. Bugüne kadar gerçekleşmedi. Şimdi ise ek gösterge sözünü Çalışma Bakanı Vedat Bilgin verdi. Bilgin’e toplantıda memur sendikaları 3600 ek göstergenin yasalaşması ile sözleşmeli personel hakları konusunda talepte bulurken Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sorunun çözümü için söz verdi.

Bilgin "Konfederasyonlarımızın taleplerini değerlendirdiğimizde meselenin birkaç hususta düğümlendiğini görüyoruz. Bu sadece ücret artışı değildir. Bunlardan biri 3600 meselesidir. Bizde 3600 meselesinin bu sözleşme süreci içerisinde çözüme kavuşturacak. Çalışmaları yapacağız” dedi.

Ülkemizde yüz binlerce memur ve emekli 3600 ek göstergeyi dört gözle bekliyor.

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin 3600 ek gösterge konusunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşeceğini söyledi.

Seçimlerden önce 3600 ek gösterge sözü veren Erdoğan milyonlarca memur ve emeklinin beklentisini arttırmıştı. Çalışma Bakanı Bilgin, 3600 ek göstergeyi Erdoğan ile görüştükten sonra kamuoyu ile paylaşacak.

İşçilerin ücretini artıran Bilgin, konfederasyonlara 3600 ek gösterge sözü verdi. Ek göstergenin çıkması binlerce memur ve işçinin maaşını artıracak.

Şimdi binlerce memur ve işçi ek göstergenin çıkmasını bekliyor.