Karaman'da, Kazımkarabekir Belediye Başkanı Recep Boyacıoğlu, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandığını duyurdu.

Boyacıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dün halsizlik ve ağrı şikayetiyle Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurduğunu belirtti.

Görülen lüzum üzerine Kovid-19 testi yapıldığını ve sonucun pozitif çıktığını ifade eden Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Çok şükür durumum iyi, herhangi bir olumsuzluk yok. Doktorlarımız, süreci evde geçirmemi uygun gördü. Vatandaşlarımızdan 'Bana bir şey olmaz.' anlayışından uzaklaşarak temizlik, maske ve mesafe kuralına riayet etmelerini özellikle istirham ediyorum. Dua eder ve dua bekleriz."

HATAY

Hatay'ın Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kovid-19'a yakalandığını belirtti.

Sağlık durumunun iyi olduğunu kaydeden Gül, "Dün gece yaptırdığım Kovid-19 testim pozitif çıkmıştır. Çok şükür genel durumum iyi, kendimi iyi hissediyorum. Hekimlerimizin tavsiyeleri doğrultusunda tedavi sürecimi evde geçiriyorum. Rabb'im tüm hastalarımıza şifa versin." ifadelerini kullandı.

BALIKESİR

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinin Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, korona virüs testinin pozitif çıktığını belirtti.

Başkan Deveciler, sosyal medya hesabından koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığını duyurarak genel sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı. Deveciler paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Pazartesi günü ailemle birlikte yaptırdığımız Covid-19 testinde eşim ve çocuklarımın sonuçları pozitif, benim test sonucum ise negatif çıkmıştı. Çarşamba günü tekrar yaptırdığım testte de sonucum negatif çıktı. Bir haftadır ailem haricinde başka yerde tek başıma kendimi izole etmeme ragmen Cuma günü 3. kez yaptırdığım son Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Genel sağlık durumum iyi ve kendimi kapsamlı olarak izole etmiş durumdayım. Lütfen, Maske-Mesafe-Hijyen kurallarına uyarak tedbirlerimizi alalım. En kısa sürede sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum."