Yozgat /Yerköy İlçe ve Muğla Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine atama yapıldı.

Yozgat /Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Durmaz’ın Ankara’ya tayininin çıkmasının ardından boşalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Hamza Ergül atandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül, kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür ederek, “Öncelikle bizi bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum. Amacımız, İlçemiz eğitim başarısını en üst seviyelere çıkarmaktır. Bunun için en başta görev biz eğitimcilere, öğrencilerimize ve velilerimize düşmektedir. Eğitim uzun soluklu bir yoldur. Bu yolda eğitimcilerimiz başta olmak üzere, öğrenci ve velilerimizle birlikte inşallah Yerköy’ümüzün eğitim kalitesini hedeflediğimiz noktalara hep birlikte taşıyacağız.”diye konuştu.

Muğla Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde görev değişikliği yaşandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Soner Kaya Yozgat Şefaatli İlçe Müdürlüğü’ne atanırken, Menteşe İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kömürcü oldu.

8 Eylül itibariyle göreve başlayan İdris Kömürcü, bu görevi üstlenmenin heyecanını ve onurunu yaşadığını dile getirerek, “İlçemiz eğitimine, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi gelecek hazırlamak için bizi bu göreve layık gören yöneticilerimize şükranlarımı arz ederim. Bizden önce emekleri geçen kıymetli ilçe müdürlerimize yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim. Paylaşımcı bir anlayışla; Menteşe ilçemizi her alanda başarıya taşımak ve ilçemizin eğitim niteliğini artırmak amacıyla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları ekip ruhuyla daha da geliştirebilmek, bunlara yenilerini ekleyebilmek gayesiyle çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Görevime başlarken ekip arkadaşlarıma, Okul-kurum yöneticilerimize, öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize, velilerimize sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.