KOÇ: Birlikte çalıştığınız kimseler yerine getirilemez istekleriniz yüzünden iş konusunda pek size yaklaşmak istemiyorlar. Zaman konusunda karşınızdakileri çok sıkıyorsunuz. Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

BOĞA: Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız olduğu halde ilişkilerde umursamaz oluyorsunuz. Bu vurdumduymaz halinize kızan partneriniz de size tavır koyunca üzülüyorsunuz. Elinizden gelen her şeyi yapmıyorsunuz.

İKİZLER: Cesaret ve ataklığınızla grup sporlarında aranılan kişisiniz. Ama sağlık için değil, savaşırcasına mücadele ediyorsunuz. Bu nedenle de kazalar eksik olmuyor. Spordan sonra soğuk içeceklere saldırmayın.

YENGEÇ: İlk anda insanlar üzerinde soğuk bir imaj bırakmanıza rağmen kısa sürede cana yakın biri olduğunuz ortaya çıkıyor. Böylece vazgeçilemeyen dostlar arasına giriyorsunuz. Fedakarlığı seviyorsunuz

ASLAN: Bir kere aşk duygusunu tanıdıktan sonra hiçbir güç sizi kaçamak ilişkilere yöneltemez. Eğer, sevdiğiniz insan size her yönden güven veriyorsa ona bağlılığınız sürekli artar. Sizi tek kusurunuz kıskançlığınız.

BAŞAK: İyi niyetiniz nedeniyle yakın arkadaşınız olarak bildiğiniz kişiler bile sizi hayal kırıklığına uğratıyor. Oysa, siz saygınızdan dolayı beraberce almanız gereken kararları onlara bıraktınız. Üzülen siz oldunuz.

TERAZİ: İçinizde gerçekleştiremediğiniz düşleriniz var. Bu durum artık sizin yaşam tarzınız olmuş durumda. Bu tür düşünceler sizi hayata bağlıyor. Ama içinde bulunduğunuz şartları da sakın unutmayın.

AKREP: Aşkı kısa ömürlü ve yüzeysel yaşama eğiliminiz var. Partnerinize karşı bu şekilde davranırsanız başınıza her gün dert olabilir. Çünkü, bu konuları kabullenemeyen yapısıyla intikam için her şeyi yapar.

YAY: Bazı konulardaki rahatlığınız bir başkası için stres kaynağı oluyor. Size ait olan sorumluluklarınızı ve gerçekten sizin üstlenmeniz gereken işleri sıkıntıya girmeden bir başkasının üzerine atıyorsunuz.

OĞLAK: Evinizde anaçlık duyguları kol geziyor. Sevecenlik, koruyuculuk ve acıma üçgeni içinde kurduğunuz düzen, sizin yaşam sorumluluğunuz olmuş durumda. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizde daha dikkatli olun.

KOVA: Duygusal konularda yaşayacağınız acılardan korkuyorsunuz. Daha önce başınızdan geçen olaylar da sizi iyice sindirdi. Böyle anlarınızda çektiğiniz sıkıntıları ve özellikle etkilenen midenizi unutmayın.

BALIK: Gündeme yeni gelen işi kavrama yeteneğiniz çok iyi. Bu yüzden işlere diğer arkadaşlarınızdan önde başlıyorsunuz. Ama sonra öne çıkan egolarınız nedeniyle gereken desteği bulamıyor, yalnız kalıyorsunuz.

Ayşe Kara