Sakarya'nın Geyve Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 6 zabıta memuru alımının yapılacağı duyurusu yapıldı. İlan edilen duyuruda erkek ve kadın adayların müracaat işlemlerini gerçekleştirecekleri açıklandığı nokta başvuru işemlerini gerçekleştirmek amacıyla 2022 KPSS P3 puan türünden en az 60 puan ya da daha fazla bir puan almış olmak gerekir. işlemlerini gerçekleştirecekleri kadrolar açılsınlar maaşların en az 10.000 TL olduğu belirlendi.

Sıralamaya girmeye hak kazanan adayların sözlü ve uygulamalı sınava katılacakları duyuruldu.


Başvuru Genel Şartları Neler?

•    Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı olmak,
•    Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
•    Herhangi bir suçtan dolayı bir yıla da daha fazla bir hapis cezasına çarptırılmamış olmak,
•    Erkek adaylar için askerlik ile herhangi bir ilişiklerinin bulunmaması gerekir,
•    Zabıta memuru kadrolarına müracaat işlemlerinin gerçekleştirilmesi açısından tartılma ve ölçülme aç karnına soyunluk ve çıplak ayak ile olmak şartı ile Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda ise en az 1.60 metre boyunda olmak ile 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında 10 kilogramdan fazla fark olmaması gerekiyor,
•    Sınavın yapılacağı tarih itibariyle 30 yaşından gün almamış olmak gerekir

Başvuru Tarihi ve Şekli

Başvuru işlemlerini gerçekleştirecek adayların 12 ile 16 Aralık 2022 tarihleri arasında talep edilen belgelerle beraber yalnızca mesai güllerinde CamiKebir Mahallesi Cumhuriyet Meydanı Belediye Hizmet Binası numarası 8 Geyve Sakarya adresinde Geyve Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne şahsen müracaat işlemlerini yapmaları gerekir.

Sınav Ne Zaman Yapılacak?

Sözlü ve uygulamalı sınavın 17 Ocak 2023 tarihinde saat 10.00'da başlamak üzere Geyve ilçe Kapalı Spor Salonu ve Geyve Belediyesi hizmet binasında yapılacağı duyuruldu. Buna göre sözlü ve uygulamalı sınav, Aynı günde yerine getirilemez ise Ertesi gün de devam edileceği aynı zamanda açıklanan diğer bilgiler arasında yer alıyor.