Son zamanların en çok ilgi gören yapımı ekrana geldiği her bölümde olay sahneleriyle adından söz ettiriyor.

Doğa ve Fatih, Nursema ve Umut aşkının ekrana taşındığı Kızılcık Şerbeti dizisi 18.bölümünde gerdek ve şiddet sahneleriyle tepki çekmişti.

Dizinin ekranlara gelen 18. bölümünde Nursema isimli karakterin zorla evlendirildiği ve gerdek gecesinde 'kocası' tarafından camdan atılması üzerine RTÜK'e şikayet yağdı. Büyük tepki toplayan sahnelerin ardından harekete geçen RTÜK,  diziye 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon TL'lik para cezası verdi.

Rtük tarafından ceza yağmuruna tutulan dizinin yakın zamanda final yapacağı iddiasının ortaya atılması üzerine haberin doğruluğu dizi izleyicileri tarafından merak konusu oldu.

Bakan Yusuf Tekin: "Ücretli Öğretmenlere Kadro Verilmesi İle İlgili Bir Çalışmamız Yok" Bakan Yusuf Tekin: "Ücretli Öğretmenlere Kadro Verilmesi İle İlgili Bir Çalışmamız Yok"

Kızılcık Şerbeti Final Yapacak mı?

Birsen Altuntaş'ın haberinde Kızılcık Şerbeti dizisi için final kararının alınması söz konusu olmadığı belirtildi. Dizinin yapımcısı Gold Film'in patronu Faruk Turgut dizinin sonuna kadar arkasında duracaklarını iifade ettiği vurgulandı.