ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan yardımcılarından Mehmet Özhaseki, Twitter hesabından "Biz bize yeteriz Türkiyem" etiketiyle yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5 aylık maaşımla destek veriyorum. Milletçe nice badirelere göğüs gerdik. Şimdi de el ele, gönül gönüle vererek Allah'ın izniyle bu zorluğu da başarıyla aşacağız."

Hamza Dağ ise "Cumhurbaşkanımızın ve kabinemizin öncülüğünde, bu süreçte ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için başlatılan kampanyaya ben de 3 aylık maaşımı bağışlayarak katılıyorum." mesajıyla destek verdi.

Kampanyaya AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya 2 maaşını, AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ise 1 maaşını bağışlayarak katıldığını bildirdi.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar da 1 maaşıyla kampanyaya destekte bulunacağını belirterek, "DEÜ ailesini de bu çağrıya destek olmaya davet ediyorum." ifadesini kullandı.

İzmir Demokrasi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bedriye Tunçsiper ise 1 aylık maaşıyla kampanyaya destek verdiğini açıkladı.

Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu ve Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer de birer aylık maaşlarını bağışladıklarını paylaştılar.