Türkiye'de aşırı sıcaklar kapıda: Geçen yılı mumla aratacak... Türkiye'de aşırı sıcaklar kapıda: Geçen yılı mumla aratacak...

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın "Söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" ifadesine yanıt verdi. Temurci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sn. Özdağ günün şakasını yapmış sanırım! Bir şaka da benden. Bu adam İçişleri Bakanı olacağım diyorsa, Sn. Soylu kesin kalacak demektir. Bir toplumsal barış projesi olan Millet İttifakı, göç ve sığınmacı problemini çözmeyi taahhüt etmiştir. Kazanmak için her yol mübah değildir" ifadelerini kullandı.

Özdağ'ın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı öncesinde yaptığı paylaşımına cevap olarak, Temurci, Özdağ'ın İçişleri Bakanı olma iddiasını bir şaka olarak nitelendirdi. Ayrıca Temurci, Millet İttifakı'nın toplumsal barış projesi olduğunu ve göç ve sığınmacı problemini çözme taahhüdünde bulunduğunu vurguladı. Temurci, kazanmak için her türlü yolun mübah olmadığını da belirtti.