TV 100'de yayımlanan Özgür İfade adlı programda Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, Habertürk yazarları Nagehan Alçı, Nihal Bengisu Karaca, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç ve tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı konuk olarak katıldı. Gazeteci Cem küçük, 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Genel Seçimleri'ne hızlıca yaklaşırken gündeme bomba gibi düşecek iddiada bulundu. Programda AK Parti'nin 14 Mayıs Cumhurbaşkanı ve Genel Seçimleri için yayımladığı seçim beyannamesi tartışılırken Cem Küçük önemli bir iddiada bulundu..

Öğretmenlerin Nisan Ek Ders Duyurusu: Ödemelerde Kesinti Uygulanacak Öğretmenlerin Nisan Ek Ders Duyurusu: Ödemelerde Kesinti Uygulanacak

"Cezaevi mahkumlarıyla ilgili genel af gelebilir"

"Tayyip Bey seçimi bıçak sırtında gördüğü için bu ekonomiyi vaat ediyor. Ben yarın, bu bir duyuma dayalı olarak cezaevi mahkumlarıyla ilgili genel af gelebilir. Biz bugün Ankara'da sabah programımızda böyle bir haber aldık, bazı AK Partili yetkili isimler kesin değil, konuşuluyor dendi. Bağ-Kur ve SGK'yı eşitleme, 5000 prim gün yıllara dağıtıldı, bununla ilgili belki birleştirme... Ben bunların bayram bitene kadar bu vaatlerin ardı arkasının geleceğini düşünüyorum. Bunlar duyumdur."

İşte o konuşma: