Galatasaray, ara transfer döneminde kadrosunu Kaan Ayhan, Nicolo Zaniolo ve Sam Adekugbe ile güçlendirerek, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ancak, sezon sonu için de çalışmalarına şimdiden başlayan Sarı-Kırmızılılar, Paris Saint-Germain'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Icardi'nin performansı ile taraftarın sevgilisi haline geldi. PSG'nin Icardi'yi düşünmediği açıklamalarının ardından, Arjantinli yıldız futbolcu için transfer iddiaları da artmaya başladı.

Ev Hanımlarına 12 Bin TL Destek Ödemesi Yapılacak! Ev Hanımlarına 12 Bin TL Destek Ödemesi Yapılacak!

PSG SATMAKTA KARARLI

PSG'nin 10 milyon euro bonservis ücreti istediği Icardi için, Galatasaray'ın daha düşük bir bedelle kulübe kazandırmak istediği iddiaları ortaya atıldı. Hatta, 30 yaşındaki golcünün Galatasaray'a "Siz PSG ile anlaşın, ben imzayı atarım" dediği bile söylendi.

JUVENTUS'DA İSTİYOR

İtalyan basınında yer alan haberlere göre, Juventus yeni sezon öncesi kadrosuna Mauro Icardi'yi dahil etmeyi hedefliyor. Juventus'un Moise Kean'in takımda kalma ihtimalinin düşmesi nedeniyle PSG'ye bir takas teklifi önererek takas yoluyla kadroya katmayı planladığı söyleniyor. Galatasaray'ın Icardi'yi transfer edip etmeyeceği ise henüz kesinleşmedi. Ancak Arjantinli yıldız futbolcunun, kariyerinde yeni bir sayfa açmak için hangi takımı tercih edeceği merakla bekleniyor.