Galatasaray Barcelona maçı futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Dünya devi Barcelona'yı konuk edecek olan Galatasaray, yeni bir zafer kazanmak istiyor. Torrent yönetimindeki maçı kazanarak adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Futbolseverler arama motorlarında maçı canlı izleme yollarını araştırıyor. Yapılan sorgularda, Exxen izle, Exxen üye ol, Galatasaray exxen izle, Galatasaray Barcelona maçı izle, Galatasaray UEFA maçı izle gibi ifadeler de yer alıyor. Peki, Galatasaray Barcelona maçı canlı nasıl izlenir?

İspanya'da oynanan ilk maç 0-0'lık beraberlikle sonuçlanmıştı.  Karşılaşmayı kazanan taraf çeyrek finale yükselecek. Maçın berabere bitmesi durumunda atılan gol sayısına bakılmadan uzatmaya gidilecek. Bu bölümde de eşitlik bozulmazsa turu geçen takımı penaltılar belirleyecek.


İlk 11'ler


Galatasaray: Inaki Pena, Boey, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Berkan, Taylan, Cicaldau, Kerem, Babel, Gomis.

Barcelona: Ter Stegen, Dest, Pique, Garcia, Alba, Busquets, Pedri, Frenkie De Jong, Ferran Torres, Adama Traore, Aubameyang.

Galatasaray'da Arda Turan ve UEFA listesine ismi yazılmayan Omar Elabdellaoui dışında eksik bulunmuyor. Feghouli, kasığından geçirdiği sakatlık sebebiyle son anda kadroda çıkarıldı.

Barcelona'da Dani Alves UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almazken, sakatlıkları bulunan Ansu Fati, Sergi Roberto, Samuel Umtiti, Alex Balde ve Ez Abde kadroda yer almıyor.