Galatasaray’da Fatih Terim’in takımdan ayrılmasının ardından performans uzmanı olarak görev yapan Scott Piri ile de yollar ayrılmıştı. Teknik ekipteki değişikliğin ardından yeni hoca Domenec 5 yardımcısıyla birlikte göreve gelmişti. Galatasaray’da son olarak Albert Riera teknik ekibe katıldı.

3 FUTBOLCU DA GİDİCİ
Ligde bu akşam Kasımpaşa ile karşılaşacak sarı kırmızılı ekipte kadro yapılanması çalışmaları da devam ederken, 3 futbolcuyla yollar ayrılacak iddialar çıktı.

Transfer olduğu günden bu yana sadece iki maçta görev alan 21 yaşındaki Brezilyalı ön libero Gustavo Assunçao’nun kiralık sözleşmesi feshedilecek. Assunçao’nun yanı sıra sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 35 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusu Ryan Babel ile Kongolu stoper Christian Lyuindama ile de yollar ayrılacak.

Sözleşmesi 2024 yılı sonunda bitecek olan 28 yaşındaki Luyindama’nın Belçika kulübü Antwerp’e satışı planlanırken, Babel için de gelen teklifler değerlendiriliyor. Bu sezon 19 maçta forma giyen Kongolu stoper, bu maçlarda 1 gol kaydetti. Ryan Babel ise 25 maçta sahaya çıkarken 1 gol ve 1 asistlik bir performans sergiledi.